Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• osztraksajt

őstag

válasz #65675776 #12 üzenetére

Valóban így van és részben meg is érdemli a koszorút, sokat dolgozott érte, a Core arhitektúra nagyon jó lett. De remélem koppannak akkorát mint anno a netburst P4-el, mikor szintén ráültek a babérokra. Bár lehet nem az AMD meg az ION, hanem a sok SoC tesz be neki az atom szegmensében. 1-2 év alatt sok minden változhat.

• osztraksajt

őstag

Szerintem amíg egy AMD X2 + 780G olcsobb mint az ION addig azért nem fog nagyon terjedni. Tudom nem ugyanaz a kategória, de a haszonkulcsról azért ad némi képet. hogy ennyiért nem veszik mint a cukrot?

Nem is értem :DDD

(Én is akartam venni, de a 40 feletti árától visszariadtam) Viszont pár hónapja megjósoltam, hogy az intelnek létkérdés késlelteni az desktop IONt, mert jönnek az olcsó fullHD lejátszók, és tényleg be is néztek azóta jóval 30e alá. Így már egyre nehezebb megindokolni egy gyenge desktop konfigurációt 70e körül. (akármennyire is sztárolják, azért egy atom+ION desktopra harmatos, bővíthetőség nuku, játék gyakorlatilag nuku.)

Netbookba vele, alig várom azokat a gépeket, oda frankó lesz, remélem elkenik az intel száját a gáncsoskodásokért, tényleg elég komoly kerékkötővé vált, ezzel a chipset függő atom árral.

Aki felül van az szabja a piacot, emlékszem én még nem is olyan régen a 150e körüli csúcs AMD X2-re, meg a Nv8800GTS-re is, a világ mulandó, ezt üzenném az intelnek. Ebben az iparágban nem lehet a babérokon ülni.

Új hozzászólás Aktív témák