Hirdetés
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meteorhead
aktív tag
Ez nem igaz. Lehet tenni ellen: nem kell venni olyan hardvert ahol a gyártó magatartása nem tetszik. Lehet csak az FPS-t nézni, és nincs is ezzel semmi gond.
Azok akik irogatnak erre a fórumra félig-meddig a tájékozottabb fajtából valók, már ami az IT-t illeti. (Legalábbis szeretnénk ezt gondolni magunkról) Tudom, hogy a kormány választáson az én szavazatom pont annyit ér, mint Józsié aki aznap reggel mászott ki a pöcéből és arra szavaz aki az előző esti nem-létező kampánycsendben nagyobbat tudott hazdni. Valahogy így van az itt is; az én pénzem pont annyit ér, mint azé aki nincs tisztában vele, hogy káros 1-1 gyártó magatartása. Bár ez a vita messzie vezet.
-
pakriksz
őstag
nem kell rájátszania, az nvidia évek óta csak marhaságokat csinál szoftveresen, amivel erősen hátráltatja a fejlődést. Főleg a hulladék pisikszről van szó, amit mindenhova benyomat egy kis lefizetéssel, így megpecsételve a játék fizikájának szomorú sorsát. Mert amibe pisiksz van, annak jó fizikája már nem lehet...
Aztán a gameworks is arról szól hogy sunyiban becsempészhessenek olyan kódot, ami belassít mindent ami nem nvidia.
amd mikor csinált hasonlót? Sőt a mantle arról szól, hogy hardver csere nélkül több fps jöhessen össze. -
zseko
veterán
Így van, egyetértek
Azt hiszem megatextúrázás a neve ami a wolf-ban van, hát valóban csúnya. Lehet a kártyám sem tud mindent már, és már a gépem sem egy csúcs, de maxon is csúnyább mint a crysis3 low-on. Lejjebb véve a minőséget pedig, hát, förtelmes, főleg közelről. HL1 jobban néz ki, esküszöm (szerintem legalábbis). És ha már ez feljött, amit egyáltalán nem értek: Crysis2 alá feltettem 2 mod-ot, Blackfire's mod és MalDoHD, olyan szintű grafikai tuningot nyomott hogy hihetetlen, nem mellesleg +12fps-em lett tesszeláció mellett High beállításnál, amit ezek nélkül be sem tudtam kapcsolni mert játszhatatlanná vált a játék, szóval gyárilag miért nem lehet így kiadni egy játékot??? Csak mosott szar közeli textúrákkal??
Új hozzászólás Aktív témák
- Android dual SIM okostelefonok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Mikrotik routerek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest