Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meteorhead
aktív tag
Ez nem igaz. Lehet tenni ellen: nem kell venni olyan hardvert ahol a gyártó magatartása nem tetszik. Lehet csak az FPS-t nézni, és nincs is ezzel semmi gond.
Azok akik irogatnak erre a fórumra félig-meddig a tájékozottabb fajtából valók, már ami az IT-t illeti. (Legalábbis szeretnénk ezt gondolni magunkról) Tudom, hogy a kormány választáson az én szavazatom pont annyit ér, mint Józsié aki aznap reggel mászott ki a pöcéből és arra szavaz aki az előző esti nem-létező kampánycsendben nagyobbat tudott hazdni. Valahogy így van az itt is; az én pénzem pont annyit ér, mint azé aki nincs tisztában vele, hogy káros 1-1 gyártó magatartása. Bár ez a vita messzie vezet.
-
pakriksz
őstag
nem kell rájátszania, az nvidia évek óta csak marhaságokat csinál szoftveresen, amivel erősen hátráltatja a fejlődést. Főleg a hulladék pisikszről van szó, amit mindenhova benyomat egy kis lefizetéssel, így megpecsételve a játék fizikájának szomorú sorsát. Mert amibe pisiksz van, annak jó fizikája már nem lehet...
Aztán a gameworks is arról szól hogy sunyiban becsempészhessenek olyan kódot, ami belassít mindent ami nem nvidia.
amd mikor csinált hasonlót? Sőt a mantle arról szól, hogy hardver csere nélkül több fps jöhessen össze. -
zseko
veterán
Így van, egyetértek

Azt hiszem megatextúrázás a neve ami a wolf-ban van, hát valóban csúnya. Lehet a kártyám sem tud mindent már, és már a gépem sem egy csúcs, de maxon is csúnyább mint a crysis3 low-on. Lejjebb véve a minőséget pedig, hát, förtelmes, főleg közelről. HL1 jobban néz ki, esküszöm (szerintem legalábbis). És ha már ez feljött, amit egyáltalán nem értek: Crysis2 alá feltettem 2 mod-ot, Blackfire's mod és MalDoHD, olyan szintű grafikai tuningot nyomott hogy hihetetlen, nem mellesleg +12fps-em lett tesszeláció mellett High beállításnál, amit ezek nélkül be sem tudtam kapcsolni mert játszhatatlanná vált a játék, szóval gyárilag miért nem lehet így kiadni egy játékot??? Csak mosott szar közeli textúrákkal??
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- ASUS Zenbook 14 Flip UN5401QA / 2.8K OLED / Ryzen 7 5800H / Radeon Vega 8 / 16GB RAM / 1TB SSD
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő