Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Így van, egyetértek
Azt hiszem megatextúrázás a neve ami a wolf-ban van, hát valóban csúnya. Lehet a kártyám sem tud mindent már, és már a gépem sem egy csúcs, de maxon is csúnyább mint a crysis3 low-on. Lejjebb véve a minőséget pedig, hát, förtelmes, főleg közelről. HL1 jobban néz ki, esküszöm (szerintem legalábbis). És ha már ez feljött, amit egyáltalán nem értek: Crysis2 alá feltettem 2 mod-ot, Blackfire's mod és MalDoHD, olyan szintű grafikai tuningot nyomott hogy hihetetlen, nem mellesleg +12fps-em lett tesszeláció mellett High beállításnál, amit ezek nélkül be sem tudtam kapcsolni mert játszhatatlanná vált a játék, szóval gyárilag miért nem lehet így kiadni egy játékot??? Csak mosott szar közeli textúrákkal??
-
zseko
veterán
Na igen. Nem is fejlődött miattuk (nagyobb részben) a játékipar. Mert parasztvakító, lebutított, csak nv kártyán működő PhysX az nagyon kellett, mafia2-ben szándékos új kártya vásárlására kényszerítő erőforráspazarlás és nem látható ruha effektezés nagyon kellett, crysisban város alatti tenger és tesszelálás az nagyon kellett. Normális, mindkét gyártó kártyáján működő, valódi élményt és előrelépést hoz(hat)ó effektek az nem, mert azt az nv elgáncsolta (ezzel, hogy (szándékosan?) nem adott ki 11.1/11.2-t valóban támogató kártyát, ellenben úgy reklámozta).
Nem azt mondom, hogy az nv szar kártyákat gyárt, nem, mert látom a teszteket. Még csak azt se, hogy az amd erősebb lenne, mert tisztában vagyok a tényekkel még akkor is ha az amd preferálom jobban. Azt mondom, amit látok és olvasok, hogy az nv nem értem, és a játékélményemért dolgozik hanem ellenem, és a játékosok ellen. -
zseko
veterán
válasz
#55157760 #24 üzenetére
Annál az nv-nél beszélünk dx12 támogatásról, ami még a 11.1-et sem támogatja?
Egyébként meg tökmindegy melyik hogy támogatja most a még meg sem jelent api-t, majd ha kint lesz a dx12 akkor majd cserélek kártyát, akkorra a HD6850-emre ígyis-úgyis ráfér (még a megjelenés hónapjában vettem), addig meg nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest