Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem, köszi a tippet. 1,3V rengeteg 4,2 ghz-hez. Sztem csökkentsd le 1,15V köré. Fura, de én is a saját bőrömön tapasztaltam, hogy van ilyen. 1,19V-on már behalt 4ghz-nél, csak a 3,9et bírta. Erre átjött egy haver, aki többször csinált ilyet (nekem még első buildem és OC-m ez), és mondta, hogy szerinte sok a fesz. Levittük 1,145re és nevetve viszi most a 4,2ghz-t. Csak a hőmérséklet megy 90 fok fölé, ami a továbbhúzást megállítja. Ha vki esetleg jobban ért hozzá, akkor rakhatna ide egy kis okosságot, hogy hogy lehet ez, hogy a feszültség túl sok is tud lenni. Azt hittem csak akkor van baj, ha kevés
-
Nagyon eltérő 4770K procik vannak. Én is láttam már olyat, ami 1,22 Vcore-al vitte a 4,4-4,5 GHz-t levegőn. Az enyém a kupakjának felrakása sztem még ezek között is gyengének számít. Mind1, deliddelés (van ennek egyáltalán magyar neve?) után meglátjuk, de 15 fok esés a minimum amit várok.
-
Az apjuk f.szát. 3 hete vettem egy i7-4770K-t csak lestem, hogy egy 750g-os hűtővel gyári órajelen 80 fok körül produkált prime95 alatt. Minimálisan tudtam továbbhúzni. Aztán kiderült, hogy a kupak alatt van a probléma. Már megrendeltem hozzá a Gelid Solutions GC Extreme-t, jövő hétvégén meg is operálom. Kár, hogy a garancia ugrani fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest