- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- OLED TV topic
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazon Kindle
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
CsigaGyilkos #70 üzenetére
Aki munkára használja az nem vesz 4770K-t. Az elgondolkozik az 2011-en.
-
|DavidWoody|
tag
válasz
CsigaGyilkos #46 üzenetére
Tehát nagy fps csak tuningal. Azaz te komolyan azt gondolod, hogy amikor egy ceg jatekot fejleszt, azt ugy csinaljak meg, hogy neked huzni KELLJEN, hogy jatszani tudj? Gondolom a fejlesztes is 6ghz-s nitrogénes i7en folyik mint a tesztelés.
#70 : nekem nem az i5 i7 parositasa a bajom, hanem az hogy tenyleg elhiszed, hogy egy "szepen meghajtott" i5 is eleg, de a gyari orajeles az hulladek. Tudod mi a lenyeg? Az, hogy mit nyerlsz a tulhajtassal? Kb 10%? Tehat ha van 30 fps lesz helyette 33 ami ugyan ugy jatszhatatlan 60 helyett 66 ami gyakorlatilag tokmind1, 100 helyett meg 110 amimeg már tokmind1. Ezt nem ertitek
-
|DavidWoody|
tag
válasz
CsigaGyilkos #14 üzenetére
Tehát a játékhoz kell. Ejj, de szívesen olvasnám ha valaki egyszer azt írná azér kell neki az i7 mert 2szer gyorsabban vegez a render es produktivabb a munka. De nem. Kall of dugyi meg battufild, ahoz kell a kurvajo cpu. GG all!
-
X Factor
addikt
válasz
Egy olyan posztra reagáltál eredetileg,ami a cpu-t munka szempontból, mint profitot termelő eszköz vizsgálta, a játék az más. Bár szerintem utóbbi is sok esetben túl van lihegeve.
-
Ribi
nagyúr
válasz
"Csak" 10k a különbség.
Persze ha van 70k akkor valszeg van 80 is. -
X Factor
addikt
válasz
CsigaGyilkos #14 üzenetére
Az első 2 opció növelésével egyre inkább a gpu-ra kerül a számítás nagy része. Ahogy vki említette, ahol nem elég egy 3570, ott nem egy 4790 vagy az lga 2011 lesz a következő lépcső.
-
Ribi
nagyúr
válasz
CsigaGyilkos #33 üzenetére
Haswellben már nincs ilyen. Emiatt gondolkoztam én is nagyon egy 3770-en, mert ott még ez ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest