Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
|DavidWoody|
üzenetére
Én ilyet nem mondtam, hogy a gyári órajel hulladék... Hagyjuk ezt a témát. Ha komolyan érdekel a téma, akkor néz be egy "kihajcsae, vagy nem hajcsae ki" topikba... és igen ha a minimum fps 28-30-ról megugrik 35-re mondjuk, akkor az jól jön.
,,Gondolom a fejlesztes is 6ghz-s nitrogénes i7en folyik mint a tesztelés."
Én ilyet megint csak nem mondtam.
Ha jó höelvezetés van a kupak alatt, akkor gyári hűtővel is kielehet csikarni az a kis többletet ami elegendő lehet bizonyos esetekben... és lehet, hogy nem kéne 30K-t költeni hűtésre, meg kupaktalanítani, (gari vesztés) hogy egy értelmes tuningot ellehessen érni... stb, stb, stb... folytathatnám, de inkább hagyjuk ezt a témát. 
-
nyakdam
aktív tag
válasz
|DavidWoody|
üzenetére
+1
Sokan csak azt látják hogy 10%-al jobb... Gyakorlatban meg nem látható a különbség. -
válasz
|DavidWoody|
üzenetére
Nem csak az i7, egy szépen meghajtott i5 is jó
. Ki erre, ki arra használja 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha jó höelvezetés van a kupak alatt, akkor gyári hűtővel is kielehet csikarni az a kis többletet ami elegendő lehet bizonyos esetekben... és lehet, hogy nem kéne 30K-t költeni hűtésre, meg kupaktalanítani, (gari vesztés) hogy egy értelmes tuningot ellehessen érni... stb, stb, stb... folytathatnám, de inkább hagyjuk ezt a témát. 
. Ki erre, ki arra használja