Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Hamarosan mind begombázunk?
- Milyen alaplapot vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

"Devil’s Canyon kódnevű termékcsalád az asztali piacot támadja meg." 
 Nekem nem esett le, hogy ez a hír kifejezetten a munka szempontjáról szólna. Az asztali szegmensbe nálam beletartozik minden.
 Azért nem értettem a hírt, mert előtte olvasgattam az új alaplapokról (A Z97 chipset) és hivatalosan csak azokban működik a tuning. Így jogosan vetődik fel a kérdés, hogy minek jött ki az új "Z" chipset, ha vele együtt nem érkezik "K" processzor. Amit írtam az inkább poénos hangvételű akart lenni, mint kritikus. Aki tuningolni akar az úgyis értette az értetlenkedő hsz-m . Egyébként is már tárgytalan, mert több, mint valószínű, hogy érkeznek a K-s procik is. . Egyébként is már tárgytalan, mert több, mint valószínű, hogy érkeznek a K-s procik is. 
 Abba meg nem akarok belemenni, hogy "túl van-e lihegve vagy sem" szükségszerű-e egy alapjáraton erős processzort tuningolni vagy sem játékokhoz. Egyesek szerint érdemes, mások szerint nem. Ez nyilván szituáció függő is...(#53) Energie X: Fognak menni a régebbi lapokban is, de előfordulhat hogy szükséges a BIOS update! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- Képregény topik
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Egyébként is már tárgytalan, mert több, mint valószínű, hogy érkeznek a K-s procik is.
. Egyébként is már tárgytalan, mert több, mint valószínű, hogy érkeznek a K-s procik is.