- Milyen processzort vegyek?
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Ezzel is egyetértek. Én magam is egy MLC-s ssd-t vettem, de ha tanácsot kérnek tőlem mások, nekik is az MLC-s ssd-ket szoktam ajánlani.
Mondjuk ezt ők is tudják, és nem lepődnék meg, ha valamilyen algoritmussal mesterségesen ki tudnák tolni az élettartamot.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
kromatika
veterán
Úgy látszik fejlődési lépcsők következnek az SSD-k nél rendesen.
-
mekker
őstag
Mondjuk a 4bites tárolónak nem biztos, hogy mindenki örül. Én a következő 5 évben biztosan nem vásárolnék olyan terméket, mivel a TLC-hez képest is egy nagyságrenddel kisebb lesz a tűrőképessége, az meg már zavarna, ha 80TB helyett csak 10-20TB-ra adnának garit.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
törölt tag
Nem is kell hogy jobb legyen, elég ha olcsóbb. Ekkor intel a drágább, nagyobb haszonkulccsal értékesíthető termékekbe teszi a sajátját, az olcsóba meg bevásárolja a konkurencia termékét, i betűs felirattal a tokozáson.
Terhelhetőségben, de főleg fogyasztásban lehet nagy variáció az egyes gyártmányok között, nem tennék közéjük egyenlőség jelet.
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
Értem, köszi a választ
(#5) Sinisi
Nézőpont kérdése. Jelentősnek jelentős a fejlesztés, de másik nézőpontból csak hozták a kötelezőt, mivel a Samsung is hasonló szintű technológiával gyárt jelenleg.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
törölt tag
válasz Massmurderer #3 üzenetére
Komolyan ennyire luxus gondolkodni manapság? Adott térfogatban nagyobb adatmennyiség tárolható. Növelik a kapacitást.
-
Sinisi
senior tag
A fejlődés előszelét lehet érezni a rétegek növelésében vagy ez tényleg érdemi változás?
-
Samott
addikt
válasz Massmurderer #3 üzenetére
Gondolom olcsobb nekik gyartani.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Massmurderer
őstag
Most annak hogy 64 rétegü mi elönye van és miért jobb az elözöektöl???
-
törölt tag
Az átlag 4,5W fogyasztás azt jelenti hogy nem gyenge a vezérlő, akár stabil is lehet a megadott IOPS.
(#1) mekker: attól hogy a vezérlő támogatja, még nem feltétlenül kell aktívnak lennie az ECC-nek, nem az a szint ahol ez elvárás. /igen cache/
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
" Ugyanakkor a vezérlő továbbra is a Silicon Motiontől érkezik, de az SM2258 helyett az SM2259-cel, ami már rendelkezik adatvédelemmel és SRAM/DRAM ECC hibajavítással."
Mire kell itt az ECC? Cache?
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest