- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
és ez mégis milyen hardverhez használható? optimalizálni lehet vele a crysist gma900-ra?
A vér nem válik VAZZE!™
-
félisten
-
VaniliásRönk
nagyúr
Sz@rban vannak és még így is keresni akarnak a dolgon, jellemző. Nem mintha ebből nagy pénzt remélhetnének...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Male
nagyúr
Miért? Lehet, hogy simán hozható vele akár 100%-os sebességnövekedés is! ...1fps-ről 2-re
Korábban Far Cry-t próbáltam GMA900-on.... simán futott, nem is akadt. Igaz, hogy teljesen kék volt, és csak körvonalak látszottak meg a fegyver... de azért néha bevillant 1-1 textúra is, jelezve, hogy mit kellene odaképzelnem
(Na azért erről a szintről már sokat fejlődtek... tudtommal.)Azért az vicc, hogy 300 dollárért akarják adni ezt a programot. Még ha lehetne valamit kezdeni vele... játékosok körében mégis mekkora az Intel részesedése a VGA-knál, hogy erre akár egy centet is megérje kiadni a cégeknek? (nem is beszélve az emberek fizetéséről, akik használnák)
Amíg nincs semmiféle használható hardverük, addig ezt inygen kéne terjeszteni mindenkinek, hátha akkor legalább megnézik... -
félisten
Ha a majdnem használhatatlan szintről egész jól használható szintre tudják emelni a kisebb igényű játékok élvezhetőségét, akkor a sok noti tulaj közül biztos lesz majd jópár, aki költ játékokra.
Nyilván nem a krájziszról van szó.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
twollah
nagyúr
Mintha a mankos embert tanitanak futni.
-
negyedes
addikt
Kivancsi lennek a celhardware-re. Milyen nagyteljesitmenyu vgaja van az intelnek?
Vizualis adrenalin, igen mikor az xp pixelsoronkent rakja ossze a kepet (tudom h az xp csinalja)[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Integra
titán
azért ez kemény...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Male
nagyúr
A Crysis a viccesnek szánt része volt
Persze, ki lehet adni játékot, ami ezen is jól fut, csak a piaca akkor gyakorlatilag az ilyen hardvereket használókra szűkül (rengeteg munka lenne megcsinálni, hogy a csúcskártyákat is ki bírja használni, de egy ilyen gyenge cuccon is játszható legyen)... illetve a régi játékokkal kellene versenyeznie, amiket fillérekért adnak már.
Akkor lesz ennek inkább értelme, ha valami komoly hardver is van mellette... mérhető piaci részesedéssel... addig meg még van némi idő.
-
félisten
Szerintem, pedig ez egy elég nagy piac. Nem feltétlenül kell ugyanannak a játéknak megcéloznia a felső kategóriás játékosokat, és az átlagembert is, és/vagy nem feltétlenül kell kihasználnia a csúcshardvert.
Legjobb tudomásom szerint sem a WoW, sem a Spore nem a nagy VGA igényükről híresek, mégis a legnépszerűbbek közé tartoznak.
Vagy külön játékokat készítenek gyengébb gépekre, és akkor ez a szoftvercsomag abban segít, hogy ne vérgagyi legyen a grafika, vagy pedig a nagyobb (nem csúcs) VGA-kra írt játékok optimálisabb lefelé skálázásában segíthet a progi.Azért nem szabad figyelmen kívül hagyni a Larrabee érkezését sem, mert véleményem szerint azért adják ki korábban ezt a progit, hogy bekerüljön a köztudatba, hogy az intelnek is van VGA-ja, és a fejlesztők megismerkedjenek a cuccal, hogy mire jön a Larrabee, már rutinosan nyúljanak hozzá, ezáltal nagyobb eséllyel optimalizáljanak intel hardverre.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
zed1983
őstag
Gerappa
[ Szerkesztve ]
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Joachim21
őstag
Ez a program nem nekünk készült, hanem a programozóknak, ők fognak optimalizálni vele, nem pedig a mezei felhasználó!!!
Kár szidni az Intelt, a végén úgyis ők nyernek majd a grafikus cuccok piacán is, legfeljebb ha 2-3 évig nem sikerül a Larrabee-vel sem elérni semmit, akkor megveszik majd az NV-t!
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Depression
veterán
Ahelyett, hogy ők fejlesztenének, elvárják, hogy az ő cuuccaira fejlesszenek. És még pénzt is kérnek a lehetőségért. Van bőr a képükön!
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz Depression #14 üzenetére
Miért lep ez meg?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Male
nagyúr
Most rákerestem a GMA900-ra, hogy pontosan mit tud sebességben, ha már ennyit emlegetjük ...jah, kb ilyen volt a Far Cry nekem is vele: katt, de a fák is néha-néha jelentek csak meg.)
Persze, nem olyan nagy a VGA igényük, de egy GMA900 kevés hozzájuk... nem tartom valószínűnek, hogy ennek a programnak a segítségével könnyedén megdupláznák az fps-t.
Érkezik-érkezik, de még nincs itt, és ha meg is jön, akkor sem lesz 2 nap alatt 20%-os részesedése... ezért vicces, hogy pénzért akarják adni ezt a szoftvert. (még ha csak 300 dollár is)
Főleg, hogy a két konkurens mennyire támogatja a fejlesztőket... -
félisten
Majd meglássuk. Nem lesz a L-nek hamar nagy részesedése, de már az elején biztosítani kell minden eszközt, hogy lehessen rá optimalizálni. Azért fizetős, hogy a Larrabee érkezésekor lehessen hírdetni, hogy mostantól ingyenes.
Egészen biztos vagyok benne, hogy az intel át akarja majd venni az nV helyét a fejlesztőknél. Tuti, hogy intel logó lesz a játékok lején, és nem AMD/ATi... Már ha lesz valamelyik.
-
morfondőr
őstag
Szvsz nem a régebbi játékokat fogják optimalizálni. Miért foglalkoznának ezzel? Ahogy már előbb is írták, ez a csomag a fejlesztőknek készült. És ennek segítségével talán írnak majd olyan programokat, amik megfelelően futtathatók intel grafikán, ami elsősorban a notebook tulajoknak lehet érdekes. Jelenleg. De ez csak az én meglátásom!
Annak idején a sims 2-ből is kijött egy olyan változat, ami kifejezetten notebookra volt optimalizálva. Persze jóval gyérebb grafikával...Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
félisten
Onnan kell szereintem megközelíteni a dolgot, hogy adott egy hatalmas piac, ami a válság ellenére is köszöni, jól van; ez a notebook piac. Ezekben a gépekben nagyrészt intel vga van.
Aki ezekre a gépekre kiad élvezhető játékokat, az - valószínűleg - nagyot kaszálhat. Ebben segíthet ez a fejlesztőcsomag.
Persze, nyilván fel kell mérni, hogy a célközönségnek milyen igényei vannak, nyilván nem "hárdkór gémerek"... Ennek megfelelő árú, grafikájú, és tartalmú játékokat kell kiadni.
A Wii sem a grafikáról híres, mégis nagyon sikeres.A másik fő ok a Larrabee. Egy teljesen új felépítésű eszköz fog forgalomba kerülni, amit ki kell ismerniük a fejlesztőknek, mivel valszeg tök máshogy fog működni Dx/OpenGL alatt, mint az ati, és nv kártyák. Ebben is segít ez a programcsomag.
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
nyilvánvaló, hogy arra való, hogy a fejlesztők szokják az intelt. leszólni, meg felesleges, hogy pénzes, mert akinek szüksége van rá annak kb mindegy a 300 dollár akinek meg nincs az leszedi torrentről.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Alchemist
addikt
Lehet egy csomó 3D-s alkalmazás, aminek nincs akkora GPU igénye, mint a csúcs játékoknak és az optimalizálás sokat segítene rajtuk Inteles platformon (sok-sok noti) is. Eladott mennyiségre nézve az Intel piacvezető a GPU piacon is...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
gV
őstag
A másik fő ok a Larrabee. Egy teljesen új felépítésű eszköz fog forgalomba kerülni, amit ki kell ismerniük a fejlesztőknek, mivel valszeg tök máshogy fog működni Dx/OpenGL alatt, mint az ati, és nv kártyák. Ebben is segít ez a programcsomag.
ez jól hangzik, vajon a már megjelent játékokat is optimizálják (patchelik) Larrabeere?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ezt a fejlesztőktől kell megkérdezni, én csak józan ésszel gondolkodva írtam az előző hsz-eket. Sajna, nincsenek tűzközeli infóim.
Én nem tartom valószínűnek ezt a lépést, bár az intel elég nagy kutya, hogy kipréseljen bármit bárkiből.[ Szerkesztve ]
-
J03Y
tag
A szoftver alakul, már csak a hardver várat magára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5