- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Ha szar volt, jobb hogy nem öntik a nyakunkba, pár hónap késést kibír az ember, inkább mint utána éveket szívni a hibával.
-
Oliverda
félisten
Úgynevezett errata (hibák) kivétel nélkül minden processzorban vannak. Az ismertek listája publikus.
Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy erratát javít majd az új stepping. Sanszos hogy a gyártástechnológián alakítottak olyan mértékben, hogy az megér egy újabb steppinget, mondjuk valamivel kedvezőbb paraméterekkel (pl. kicsit magasabb órajel, stb.)
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
ledgeri
nagyúr
Van valahol "stepping táblázat"? Mert pl a Sandy Bridge körül is steppingnek volt nevezve az ami, itt is, meg a kettő között is volt már..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
vivanto
tag
Nyilván ők is pontosan felmérték hogy adott hibának mekkora impactja van a potenciális vásárlókra nézve, és ennek megfelelően hozták a döntést hogy kimenjen-e vagy sem. Ettől persze még akár tévedhetnek is, vagy - ahogy írtad - konkurencia hiányában nem foglalkoznak vele. Ezt csak azután tudhatjuk meg hogy a javítás részleteit is ismerjük.
Én azt se tartom lehetetlennek hogy csupán a hiba javításának könnyűsége miatt hozzák ki ilyen gyorsan a következőt, egyébként az eredeti Broadwellt is teljesen biztonságos lenne hosszabb távon értékesíteni.
-
stratova
veterán
Szerintem sem etikus hibásan kiadni a terméket,B2 steppinges Cougar Point hiba átlag felhasználó számára zavaróbb, mint a mostani Haswell esetében a TSX.
Ez van, ha egy gyártó az adott kategóriában konkurencia hiányában el van eresztve. Ettől függetlenül kiváncsi vagyok mit hozott össze intel első(?) nekifutásra Broadwellel.
Bár Carrizo +30%-ára kíváncsibb vagyok. -
t72killer
titán
Én a Braswell és cherry trail modellekre várok, ha már mobil. Hordozható (!=cipelhető) kategóriában ezekben látok potenciált.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Sofian
őstag
Lesz ebből egy pár kivételesen jó árú notebook..
-
Gdi
senior tag
Már azelőtt vegyél újat, mielőtt eladták volna neked
Így lehet negatív időben adni terméktámogatást, pedig azt hittem Intel HD-knél (Sandy és Ivy, meg prev gen Atomok) nincs lentebb.Persze mivel "javításról' van szó, nincs helye flamenek
[ Szerkesztve ]
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
DaveJr
őstag
Magyarán elismerik, hogy gomoly gondok vannak a procikkal? Inkább ne is rendeljetek belőle mert csak gond lesz velük....de ha már legyártottunk egy párat akkor azt szórjuk is ki...valahogy nekem ez jön le ebből.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
hasman
tag
Ez szerintem súlyos öngól lesz...
-
nagyúr
ez gyors volt.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Ryzen 5 3600 hűtőjével dobozában
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest