- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
Nem kérek a közismeretből és a közbeszédből, köszi.
Egy olyan országban, ahol végzett jogászokból lett politikusok következetesen (az ellenzék is, a teljes politikai elit) visszamenőlegest mondanak visszaható hatály helyett, majd azt a velük kooperáló sajtó visszaböfögi dettó hibásan, hogyha rákeresel a neten a visszamenőleges hatályra -ami egy nettó marhaság-, akkor csak a segg politikusok nyilatkozatait találd meg. A visszaható hatály jelentése, célja és értelme, alkotmányos tilalma stb. érdemi tudás helyett. Felesleges a közbeszéddel foglalkozni.
Főleg úgy, ha a HírTV-ben még meg is beszélik mellé a jogbiztonság elvét, hogy az azt jelenti, hogy biztonságosan visszafizethesd a kölcsönt, -ugye nemtom milyen névre keresztelt jezsuita atya, címeres segg megmondta, civil kaszinó- véletlenül láttam a műsort annó.
Nem kérek a közismeretből és a közbeszédből, köszi.Fogalmam sincs, hogy mit értenek disznófejű nagyúron, de nem is érdekel. Már nem.
Nekem ne magyarázza meg közszereplő, hogy mi mit jelent. Se az iq-tornász celebből, se a politikusból nem kérek. Amit a magyar TV-ben láthatok zusammen összes magyar ajkú csatornán az vagy a politikai bulvárt -amit belpolitikának csúfolnak- szolgálja ki, vagy a mellé generált magyar bulvárt ami nem elég hogy szintén marhaság még egy hányás is. Látni nem tudom egyiket se. Gyűlölöm őket, mindet. Ahogy egymást hívogatják meg egymás műsoraiba egyszerűen nem érzem magam korlátoltabbnak az életemben soha annál, mint amikor képes vagyok 1 percet is azzal eltölteni, hogy én ezeket nézem.
Mindenki képernyő előtt poshad. Mobil/pc/tv. Ezek a nyomorultak képezik a közbeszédet. Inkább wikizzenek a gyerekek. Bármit, csak ezt ne. Ezeket fel kéne lőni a napba.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest