- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokov
tag
Nem kérek a közismeretből és a közbeszédből, köszi.
Egy olyan országban, ahol végzett jogászokból lett politikusok következetesen (az ellenzék is, a teljes politikai elit) visszamenőlegest mondanak visszaható hatály helyett, majd azt a velük kooperáló sajtó visszaböfögi dettó hibásan, hogyha rákeresel a neten a visszamenőleges hatályra -ami egy nettó marhaság-, akkor csak a segg politikusok nyilatkozatait találd meg. A visszaható hatály jelentése, célja és értelme, alkotmányos tilalma stb. érdemi tudás helyett. Felesleges a közbeszéddel foglalkozni.
Főleg úgy, ha a HírTV-ben még meg is beszélik mellé a jogbiztonság elvét, hogy az azt jelenti, hogy biztonságosan visszafizethesd a kölcsönt, -ugye nemtom milyen névre keresztelt jezsuita atya, címeres segg megmondta, civil kaszinó- véletlenül láttam a műsort annó.
Nem kérek a közismeretből és a közbeszédből, köszi.Fogalmam sincs, hogy mit értenek disznófejű nagyúron, de nem is érdekel. Már nem.
Nekem ne magyarázza meg közszereplő, hogy mi mit jelent. Se az iq-tornász celebből, se a politikusból nem kérek. Amit a magyar TV-ben láthatok zusammen összes magyar ajkú csatornán az vagy a politikai bulvárt -amit belpolitikának csúfolnak- szolgálja ki, vagy a mellé generált magyar bulvárt ami nem elég hogy szintén marhaság még egy hányás is. Látni nem tudom egyiket se. Gyűlölöm őket, mindet. Ahogy egymást hívogatják meg egymás műsoraiba egyszerűen nem érzem magam korlátoltabbnak az életemben soha annál, mint amikor képes vagyok 1 percet is azzal eltölteni, hogy én ezeket nézem.
Mindenki képernyő előtt poshad. Mobil/pc/tv. Ezek a nyomorultak képezik a közbeszédet. Inkább wikizzenek a gyerekek. Bármit, csak ezt ne. Ezeket fel kéne lőni a napba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kerékpársportok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- The First Berserker: Khazan
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest