Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
Új hozzászólás Aktív témák
-
" Így a kezdetektől ismert a cél, és az eléréséhez szükséges eszközök."
A tanterv is lehet rossz. Persze oké, ha abban az van leírva, azt kell tanítani
"még nem indok, hogy ne legyen benne a tananyagban a szövegszerkesztő menüfelépítésének az ismerete."
Végiggondoltad, amit írtam? Gondolom nem alaposan
Nem mondtam, hogy ne legyen benne. De pontonként tanítani a menüt, elég felesleges. Amit én mondtam, hogy hogyan használom, csak arról szólt, hogy gondolkodni (absztrakció) tanuljon meg a tanuló, azt, hogy ha van egy szövegszerkesztő, abban kb. miket lehet csinálni. A gyerekek elég találékonyak, ha tudja, kb. mit kéne elkövetnie, hogy az a szöveg úgy nézzen ki, ahogy szeretné, akkor megkeresi, és így sokkal jobban is rögzül

Én is úgy tanítottam a szőnyegszerkesztést, hogy elmagyaráztam a főbb dolgokat, meg igen, a menüpontokat is, de nem vártam el, hogy megtanulják. Viszont csináltattam gyakorlati feladatokat, amiből kiderüült, hogy értették.
A menüpontok nevének magoltatásából az lesz, hogy amikor Gizike a 2003 elől 2007 elé ül, akkor azt se tudja, mi van, mert másképp néz ki
Egy rakás irodai munkához meg olyan szintű szőnyegszerkesztési simeretek kellenek, hogy max. az alapdolgokat használja a user"Miért kellene megjegyeznem, de most komolyan? Majd megjegyzem ha szükségem lesz az információra."
Miért, én mit mondtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Horgász topik
- Premier dátumot kapott a FATAL FRAME II: Crimson Butterfly Remake
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Corsair mp 600 core XT 4 TB
- Xbox Series S 512GB SSD, 1 kontrollerel és VENOM töltődokkal
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Lenovo ThinkPad L570, 15,6" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 4G/LTE, W11, Számla, 1 é
- HP EliteBook 840 G3, 14" FHD kijelző, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest