Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Nézd, én épp eleget harcoltam az óvodákkal, iskolákkal, tanárokkal. Nem mondom h nincsen motivált tanár, de üdítő kivétel. Legtöbben csak tolják a napi/évi rutint, és a tényleges megértésre elég kevesen koncentrálnak. Abban nem igazán hiszek, hogy a tanár teljesen független a viselkedésbeli problémák ügyében, mert olyan nincsen, hogy ugyanabban a körzetben két évfolyam, vagy évfolyamon belül két osztály ennyire durva eltéréseket mutasson, és a tanár ettől függetleníti magát, mert akkor talán lehet h nincsen tehetsége arra, hogy motiválja a gyereket, nem igazi pedagógus, csak "oktató"
Az meg, hogy mi odafigyelünk-e arra, hogy neki mi a jó...
eddig csak mi figyeltünk oda. Nem mondom h mintaszerű szakmaisággal, mert abban szvsz még egy tanár sem lehet biztos (sőt), de a környezetünk visszacsatolásai alapján szerintem még elég jók vagyunk. Én örülnék neki a leginkább, ha nem kéne még ezzel is ennyit foglalkozni, mert megőrülök már lassan, annyifelé kell szakadni.De ha a saját tapasztalataimból indulok ki, az én rejtett képességeimre sem figyelt egyetlen tanár sem, szóval csodák nincsenek. Nem is értem én ezt a nagy felbolydulást...
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eddig csak mi figyeltünk oda. Nem mondom h mintaszerű szakmaisággal, mert abban szvsz még egy tanár sem lehet biztos (sőt), de a környezetünk visszacsatolásai alapján szerintem még elég jók vagyunk. Én örülnék neki a leginkább, ha nem kéne még ezzel is ennyit foglalkozni, mert megőrülök már lassan, annyifelé kell szakadni.