Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Áh, bizonyos időkeret alatt már mindegy :S
@Nekomajin :
"Nem lehet arra alapozni, hogy úgyis egy csomó mindent megtanulnak otthon."
Akkor olvasd el, és értelmezd, hogy mit írtam.
Ugyanezt... Csak tömörebben fogalmazva..."Ő úgy nőtt fel, hogy otthon saját laptopja van, ezért ilyen problémák fel se merülnek neki."
Értem, csak ez egy viszonylag egyszerű eset
Én is infótanárit végeztem ám, csak nem abban dolgozok"Egy öt éves gyereknek nem az a dolga, hogy írni tanuljon, hanem az, hogy játsszon, fejlődjenek a szociális képességei, egyre több dolgot ismerjen meg a világból"
Nem mondtam, hogy elvárás. De ha tud, az nem baj. Én kb. 4 éves koromban tudtam olvasni, 5 évesen nyomtatott nagybetűket... És nem vagyok egy okos arc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topic
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest