Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Egyik szemem sír, a másik nevet. Az MS sokáig démonizálta a Linux-t (igen, tudom hogy már akkoris kontributáltak a kernelbe) és próbálta mindenhonnan kiszorítani. Aztán jött egy Pál fordulás és az egyik legnagyobb pajtása lett a Linux. Nemcsak a Win10-en nyomják a Linux szekerét, hanem tán az Azure-t is Linuxosították. Tök jó, hogy végre nem ellenségek, de azt nehezen tudom elfelejteni, hogy az MS profitorientált cég és azt, hogy nem egyszer fordult elő, hogy valamibe belevágtak és aztán a folyamatosan változó standardjaikkal kigolyózták a többieket. Bár kétségtelen, hogy a VS Code MS fejlesztés és nagyon jó sikerült. Nagyon-nagyon jóra. Amit sokan nem tudnak, hogy a Language Server Protocol is az ő nevükhöz fűződik, ami még nagyobb dobás volt, mint a VS Code. Ez az LSP olyan standard lett az iparágban, mint a GDB.
Nem tudom, hogy örüljek vagy ne. Engem éppenséggel nem érint, hogy a Win10-n lehet Linuxos dolgokat használni, mert az első lépésem, hogy SSH-val megyek a Linux szerverre.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 5 PC SteelBook és játék
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő