- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Mezei júzernek nem lesz házi szervere és lokális tárhelye."
Csak mellékesen jegyeztem meg, hogy én inkább azt használom, pont az adatbiztonság miatt, nem azért, hogy általános lenne.
"Gmailes fiókot csinálni egészen konkrétan ugyanannyi mint MS-t."
Viszont Gmail fiókja jó eséllyel már van annak, aki szokott levelezni. Ha online tárhelyet is szeretne, akkor nem kell plusz még egy fiók. De igazából ez csak kényelmi szempont."Onedrive is pontosan ugyanolyann könnyen elérhető böngészőből/droidról/telefonról, akármiről."
Csak azt akartam mondani, hogy a Google fiók kicsit több helyre, és mélyebben van integrálva, de am igazad van."Sőt, adatkezelés szempontjából előbb raknám az MS-hez az adataimat mint a guglihoz."
Ez mondjuk egyénfüggő. Nyilván egyik sem megbízható, ha érzékeny adatokról van szó, de ha már választani kell, én inkább bíznék az utóbbiban...
...ha nem lenne házi szerverem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest