Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Ugy megneznem a D2FC-F-K belsejet, mit modositottak az eddigi D2FC-F-7N-ekhez kepest a kek pockon kivul.Talaltam egy ilyen marketingrizsa osszehasonlitast, persze pont az etalon D2F-01F maradt ki belole
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
További extra, hogy minden gomb 50 millió kattintásra hitelesített Omron kapcsolót használ, tehát a strapabírással sem lesz gond.
Nocsak, kijott az n+1-edik verzio a kinai Omronbol, amire az eddigi 1/5/10/20M helyett 50M-et marketingelnek?
Kivancsi leszek, mikor jon ki a 100M kattos verzio.
Masik kerdes: vajon mikor fogjak elerni az 1M kattra specifikalt japan Omron elettartamat?
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
SunMount3r
nagyúr
Elején nem értettem a mit jelent a marketingben az "Aerodynamic" ficsőr egy egér kapcsán, de aztán elolvastam a honlapján: The maximum ventilation is ultimately required for keeping gamers cool.
Így már mindjárt érthetőbb...
(De a szenzora legalább léjzeres, úgyhogy akinek a külseje miatt nem tetszik , még így is marad miért ezt vennie... )
-
veterán
Vajon a DPI allito gombja szabadon programozhato.?
3njoy the Lif3
-
Dr. Akula
félisten
Kár hogy csak madzagos.
-
ViZion
félisten
válasz #65675776 #10 üzenetére
Mindegy, h ki tervezte, ha nekem nem tetszik... Ennyiért meg van olyan is, ami szép (nekem, de ez szubjektív, elfogadom) és jó.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Fred23
nagyúr
Szerintem gyönyörű. Csak kicsit drága.
-
ViZion
félisten
70 dodó, de legalább rusnya...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
gianni85
veterán
"A Level 10 M Advanced további extrája, hogy az előddel ellentétben már nem csak hét, hanem 16,8 millió szín közül választható ki a LED-es világítás"
Shut up and take my money... -
törölt tag
Ez úgy rossz, ahogy van.
-
enginev3.0
félisten
Nagyon beteg, tetszik
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
twollah1976
őstag
Ize... hol van benne az extrem?
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
erer1000
őstag
szibériai gyereket kiküldi az udvarra játszani -30 fokba a szülő hogy ne a szobában gubbaszon mindig. gyerek kimegy, leül egy padra és viszi az Extrém helyzetekre való Tt eSport Level 10 M egerét mert az a hasonló helyzetekben is kitart.
sajnos nem. ha valami gamer és extrém akkor az máshogy extrém
[ Szerkesztve ]
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
moleculez
veterán
A cím alapján azt hittem mínusz 30 fokban is működik, MIL szabványokat teljesít.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
törölt tag
Érdekesen (jól) néz ki, jó paraméterekkel, és tűrhető árral...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest