Az extrém helyzetekre való a Tt eSports Level 10 M egerének felújítása

Az Advanced verzió az előd jó tulajdonságait egészíti ki korszerű technológiákkal.

Még a 2012-es év vége felé startolt el a Thermaltake és a BMW közös gamer egere, amely a Level 10 M nevet kapta. A speciálisan eSportra fejlesztett beviteli eszköz viszonylag nagy sikert aratott, és még ma is kedveltnek számít a játékosok körében. A Thermaltake azonban úgy gondolta, hogy eljött a felújítás ideje, így bejelentették a Level 10 M Advanced verziót, amely korszerűsíti az elődöt.

Az új egér nagyrészt megőrizte az eredeti formát, így a fejlesztők csak a zsinór felfogatásán, illetve a talpazaton változtattak a jobb ergonómia érdekében. Utóbbi szempontból a legfontosabb módosítás, hogy a hüvelykujj kapott egy kis támaszt. Minden más maradt ugyanott és ugyanazt a funkciót látja el, vagyis a Thermaltake követi a bevált receptet.

A Level 10 M Advanced azonban belül megújult. Kapott ugyanis egy Avago 9800-as lézeres szenzort, amely az úgynevezett overdrive módban 16 000 dpi-s felbontással is képes működni, szemben az előd 8200 dpi-s maximumával. További extra, hogy minden gomb 50 millió kattintásra hitelesített Omron kapcsolót használ, tehát a strapabírással sem lesz gond. A beépített memória megmaradt, és öt profilt képes eltárolni, tehát a felhasználó magával viheti a kedvenc beállításait.

A Level 10 M Advanced további extrája, hogy az előddel ellentétben már nem csak hét, hanem 16,8 millió szín közül választható ki a LED-es világítás, illetve különböző fényhatások használatára is lehetőség van. Ráadásul a beépített három LED eltérő színű fénnyel is világíthat, valamint pulzálhat.

A Tt eSports Level 10 M Advanced már rendelhető a Thermaltake-től, méghozzá 70 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés