- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Valakinek van tapasztalata már az ezekre pakolt hűtővel? Mennyire zajos az ASUS-féle kétventis megoldásokhoz képest?
-
g@bo
nagyúr
van a 2 gigának itt értelme? Ti esetében talán, de a sima 750 nél?
vett már valaki sima 1gb 750 est?
-
vellerd
tag
válasz Rypejakten #26 üzenetére
Nem feltétlenül.
Eladó Pioneer TS-E2099,Q9550 Proci,160GB Sata HDD, 2,5" 250Gb Noti HDD 3napot használt 100/100
-
djculture
félisten
Az a baj jön az uj dx és ez még a mostanit se ismeri teljes mértékben... Amúgy nekem is tetszik maga a termék de ez elriaszt, ez az uj fx széria.. Én már régebben megtanultam hogy inkább legyen egy kéártya gyengébb de az ami alap hogy az épp használt szabványokat támogatja. Ha nem így van akkor egy nem kellően széles körü tesztelésen átment és csak egy adott legujabb d3d szintre készitett játék úgy fog ezeken a kártyákon grafikai hibákat dobálni hogy öröm lesz nézni.
[ Szerkesztve ]
-
bencze
senior tag
Hát én nem értek hozzá de néha 2 monitort használok, valamint egy játékom sokszor 3 példányban szoktam futtatni (habár egyszerre 1 van előtérben). Ilyesmire sem jó az extra video ram?
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Djuree
félisten
válasz Bjørgersson #29 üzenetére
nem személyeskedtem...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
-
Djuree
félisten
válasz Bjørgersson #20 üzenetére
kb. a teljesítményt tükrözi, azért benchmark a neve te nagytudású.
swayze: te meg a másik nagytudású, vmi alapján el kell kezdeni kártyát keresni és ez pont arra jó. nyilván nem ez alapján fogok venni, de kiindulásnak tökéletes és tükrözi a valós helyzetet mert a játéktesztek is kb. ezt hozzák, itt-ott kis (5% alatti) eltéréssel.
amúgy meg mutass egy játéktesztet amiben ennyi kártyát eresztenek egymásnak egyenlő körülmények között. ja bocs, nem tudsz...
sid.c211v: mondom kiindulásnak jó, aztán ha körvonalazódik mit szeretnél lehet nézni játékteszteket is, sztem nem mondtam sehol hogy vki ez alapján döntsön, de linkeld ha mondtam volna...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
vellerd
tag
"a gyártó mindössze 10 dollár felárat számít fel a nagyobb kapacitásért a kisebb memóriákkal szerelt modellekhez képest"
Eladó Pioneer TS-E2099,Q9550 Proci,160GB Sata HDD, 2,5" 250Gb Noti HDD 3napot használt 100/100
-
safi74
csendes tag
Ezt benéztem .Bocs.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=safi74
-
banhammer
veterán
A fene se tudja, hogy van-e értelme 2 gigás kártyát kiadni a GTX 750-es VGA-ból.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
sid.:Rc211v
őstag
Ez a pass mark vagy mi a túró viccnek is rossz. Nehogy már egy 570 jobb legyen mint egy amd 270. Vagy egy 580 egy szinten legyen egy 760-al. Ez a program nagyon nem ad valós teljesítményi rangsort
<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
Bjørgersson
félisten
És ez kit érdekel? Senki nem benchmark programokkal szokott játszani, aki meg rekordokat akar dönteni úgysem GTX750/Ti-t vesz majd.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
g@bo
nagyúr
válasz Rypejakten #17 üzenetére
bf4 multi full hd?
-
Rypejakten
addikt
szerintem meg ahogy a 7790-hez is, ehhez a kártyához is sok a 2GB VRAM, nem hiszem, hogy érdemlegesen profitálna belőle bárhol is a kártya.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ezt honnan veszed? urban legend nem érdekel...én nem hallottam ilyet.
x_424: sztem kb. egykutya a két kártya, nemhiszem hogy az a 200 pont mérvadó lenne, lehet mérési hiba is...
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #10 üzenetére
Nem ehhez Mario-t, Prehistorik-ot, meg Golden Axe-ot
-
Bjørgersson
félisten
Azt hittem már ehhez is Assassin's Creedet, Batmant meg Splinter Cellt adnak.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Szerintem játékok nélkül is jól hangzik. Eddig mindig Radeon párti voltam, de látva az új Nvidia architektúrát, még talán váltani fogok.
(#4) Ubran: miért ne tudná kihasználni? Több vga memóriával, nagyobb textúrafelbontás lehetséges.
(#5) Charlie: biztos, hogy nem hajtja ki, de az is biztos, hogy ettől még gyorsulnak a játékok (már amelyik nem procilimites). Én most váltottam épp E8400-ról egy új Core i3-ra, a VGA maradt HD 6850, és minden játék gyorsult, némelyik elég jelentősen.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Charlie
tag
Sziasztok!
Képes lenne a procim(C2D E8400) kihajtani egy ilyen kártyát?
Most egy HD4670 van a gépben, ha 20-30%-ot gyorsulna akkor már elégedett lennék.Köszi
Charlie
-
Ubran
tag
Kerdeses, mennyire tudja kihasznalni a 2 gigat a kartya
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #2 üzenetére
Ne viccelj, azzal, hogy 1Gb-ot raknak bele spórolnak ~3$ kártyánként. És még több lehet a profit.
-
nagyúr
Nem csoda... szerintem ez ma már simán lehet alapelvárás. Nem is értem az "alap" 1GB-ot igazán.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Az a 2gb-os superclocked igencsak sláger gyanús. Főleg a 3 teljes játékkal.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest