- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- 4K HDR kompatiblis Dune HD médialejátszó a tesztpadon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Valakinek van tapasztalata már az ezekre pakolt hűtővel? Mennyire zajos az ASUS-féle kétventis megoldásokhoz képest?
-
g@bo
nagyúr
van a 2 gigának itt értelme? Ti esetében talán, de a sima 750 nél?
vett már valaki sima 1gb 750 est?
-
vellerd
tag
válasz
Rypejakten #26 üzenetére
Nem feltétlenül.
-
djculture
félisten
Az a baj jön az uj dx és ez még a mostanit se ismeri teljes mértékben... Amúgy nekem is tetszik maga a termék de ez elriaszt, ez az uj fx széria.. Én már régebben megtanultam hogy inkább legyen egy kéártya gyengébb de az ami alap hogy az épp használt szabványokat támogatja. Ha nem így van akkor egy nem kellően széles körü tesztelésen átment és csak egy adott legujabb d3d szintre készitett játék úgy fog ezeken a kártyákon grafikai hibákat dobálni hogy öröm lesz nézni.
-
bencze
senior tag
Hát én nem értek hozzá de néha 2 monitort használok, valamint egy játékom sokszor 3 példányban szoktam futtatni (habár egyszerre 1 van előtérben). Ilyesmire sem jó az extra video ram?
-
Djuree
félisten
válasz
Bjørgersson #29 üzenetére
nem személyeskedtem...
-
Djuree
félisten
válasz
Bjørgersson #20 üzenetére
kb. a teljesítményt tükrözi, azért benchmark a neve te nagytudású.
swayze: te meg a másik nagytudású, vmi alapján el kell kezdeni kártyát keresni és ez pont arra jó. nyilván nem ez alapján fogok venni, de kiindulásnak tökéletes és tükrözi a valós helyzetet mert a játéktesztek is kb. ezt hozzák, itt-ott kis (5% alatti) eltéréssel.
amúgy meg mutass egy játéktesztet amiben ennyi kártyát eresztenek egymásnak egyenlő körülmények között. ja bocs, nem tudsz...
sid.c211v: mondom kiindulásnak jó, aztán ha körvonalazódik mit szeretnél lehet nézni játékteszteket is, sztem nem mondtam sehol hogy vki ez alapján döntsön, de linkeld ha mondtam volna...
-
vellerd
tag
"a gyártó mindössze 10 dollár felárat számít fel a nagyobb kapacitásért a kisebb memóriákkal szerelt modellekhez képest"
-
safi74
csendes tag
Ezt benéztem .Bocs.
-
banhammer
veterán
A fene se tudja, hogy van-e értelme 2 gigás kártyát kiadni a GTX 750-es VGA-ból.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Rypejakten #17 üzenetére
bf4 multi full hd?
-
Rypejakten
addikt
szerintem meg ahogy a 7790-hez is, ehhez a kártyához is sok a 2GB VRAM, nem hiszem, hogy érdemlegesen profitálna belőle bárhol is a kártya.
-
Djuree
félisten
-
válasz
Bjørgersson #10 üzenetére
Nem ehhez Mario-t, Prehistorik-ot, meg Golden Axe-ot
-
Bjørgersson
félisten
Azt hittem már ehhez is Assassin's Creedet, Batmant meg Splinter Cellt adnak.
-
Szerintem játékok nélkül is jól hangzik. Eddig mindig Radeon párti voltam, de látva az új Nvidia architektúrát, még talán váltani fogok.
(#4) Ubran: miért ne tudná kihasználni? Több vga memóriával, nagyobb textúrafelbontás lehetséges.
(#5) Charlie: biztos, hogy nem hajtja ki, de az is biztos, hogy ettől még gyorsulnak a játékok (már amelyik nem procilimites). Én most váltottam épp E8400-ról egy új Core i3-ra, a VGA maradt HD 6850, és minden játék gyorsult, némelyik elég jelentősen.
-
Charlie
tag
Sziasztok!
Képes lenne a procim(C2D E8400) kihajtani egy ilyen kártyát?
Most egy HD4670 van a gépben, ha 20-30%-ot gyorsulna akkor már elégedett lennék.Köszi
Charlie
-
Ubran
tag
Kerdeses, mennyire tudja kihasznalni a 2 gigat a kartya
-
válasz
FollowTheORI #2 üzenetére
Ne viccelj, azzal, hogy 1Gb-ot raknak bele spórolnak ~3$ kártyánként. És még több lehet a profit.
-
Nem csoda... szerintem ez ma már simán lehet alapelvárás. Nem is értem az "alap" 1GB-ot igazán.
-
Az a 2gb-os superclocked igencsak sláger gyanús. Főleg a 3 teljes játékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Normál és tuningolt kiadások is elérhetők a gyártó kínálatában.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- 4K HDR kompatiblis Dune HD médialejátszó a tesztpadon
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest