- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
TESCO-Zsömle #42 üzenetére
Nem is tudtam, hogy ilyen nagy gamer vagy. Jó látni ilyet.
-
capulet75
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #42 üzenetére
Azért akad pár. Pl a Ghost Recon széria.
Azt ilyen 12 éves kis lámák nem játszák az tuti.
-
Morden24
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #31 üzenetére
Olyan ez, mintha az autóversenyből kihagynák a tapadást, vagy a tehetetlenséget.
Megnyugtatlak, ezek a faktorok pont olyanok a legtöbb autós játékban, mint a ballisztika az FPS-ekben...
Egyébként én mégis látok valahol igazságot abban, amit Archer mond, eyecandy nélkül is. Vagy jöjjön egy kardinális paradigmaváltás, rombolható környezet, teljes fizika stb., de ameddig azon megy a pattogás, hogy mennyire reális a fizikája a gravitációs ágyúnak meg a plazmavetőnek, addig szerintem ez whatever kategória. Igazából max. példák vannak a fizika használatára egyes játékokban, nem konkrétan fizika. Márpedig így kb. minden eyecandy és agrárfény.
-
Archer
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #31 üzenetére
Abban igazad van. Mondjuk ahhoz nagy terek is kellenek, hogy ez érvényesülni tudjon. Szél iránya, erőssége, a lövedék típusa, tömege, röppálya görbéje, lélegzet visszafojtása meg a fene tudja még mi. Mindjárt értelmet nyernének az osztások a céltávcsövön. Az igazság valahol ott lehet amit mondasz: "a népnek" játszható játékok kellenek" .
-
Archer
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #28 üzenetére
Amíg nem lehet teljesen rombolni a környezetet, szerintem olyan mindegy, hogy a benzines hordó mennyire reálisan esik a fejemre meg a villanyoszlop jobbra vagy balra dől, ha felrobbantom. Annyi fizika azért már van a legtöbb komolyabb játékban, hogy ne legyen valószerűtlen az egész ilyen téren. Ha meg egy Crysist megcsinálnának real-time rombolhatóra, nem lenne az a gép amin élvezhetően futna.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AMD és az NVIDIA eltérő stratégiát választhat a 28 nm-es átállásra.
- Fogyjunk le!
- Home server / házi szerver építése
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Autószerelők, autószerelés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest