- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
Azért nem gyártanak drivert hozzá mert fölösleges, egykét eltévejedett emberen kivül nemsokan hasnzálják csak szerverekhez, azokhoz meg van linux driver. 7-8 éves koromban mikor az első gépemet megkaptam dos volt rajta, akkor utána egyedül telepitettem rá nem sokkal később a windows 3.0-t vagy melyik volt, és egyszerűbben megtanultam kezelni akkor mint most a linxot, és telepiteni is. Tudod egy hardware gyártó cégnél, valószinűleg nálatok is komolyabb szakemberek vannak. (Azért vannak ők ott, és ti meg itt
) Ezért tisztában vannak vele hogy 1000 emberblő 950 windowst használ, 49 mac os-t és 1 pedig linuxot ezért nicns semmi értelme az egésznek
Ez a linuxos dolog olyan mint a rovar bogár dolog...
Amit meglehet csinálni linux alatt azt emglehet csinálni windows alatt is, de amit windows alatt emglehet annak csak töredékét lehet linux alatt.
Minek tartsak akkor linuxot? Hogy félóránként átkeljen lépkednem a windowsra, hogy jajj ez sincs rá, emg jajj ez sem működik vele meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Autós kamerák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest