Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Azért mert te béna meg lusta vagy az még nem jelenti azt, hogy a linux szar. Én 2005. őszén tettem fel először egy uhu-t és gond nélkül ment egy átlag usernek, mint én. Minden működött rendesen. Azt vettem észre kb 1-2 hónap múlva, hogy a wint már csak a játék miatt indítom el. Barátnőm és öcsém szintén linuxot használnak és ők is átlag userek (zene hallgatás, net, film nézés, office).
Most OSX-et használok azt is meg kellett tanulnom linux után, mert ez is más. te biztos nagyon lusta vagy tanulni. Legalábbis egy előző hsz-ben írtad, hogy nem tanulsz informatikát. Nekem nem tanították hanem TANULTAM! -
törölt tag
amit kimondottan jonak itelek ebben a kezdemenyezesben az az hogy az iskolakban - tehat abban a korban amikor meg az emberkek elvileg fogekonyabbak az uj ill. mas dolgokra - megmutatjak a tanuloknak hogy van ilyen is es rengeteg feladatra ugyanugy hasznalhato mint a windows. azt mondom legyen arra is lehetöseguk hogy windows gepeket hasznaljanak, de jo ha latnak mast is.
az M$ officenak lehet 69%-kal több feature-e, de egy atlag felhasznalo messze nem hasznalja ki azokat, amire igazan szukseg van - söt joval több - benne van az open officeban is.
lehet hogy a munkahelyek 99%-an windoz van, de szukseges hogy igy legyen? engem mint felhasznalot abszolut nem erdekel hogy mi az oprendszer ameddig a szukseges programok futnak. meg az sem erdekel hogy openofficeban allitom be a betutipust vagy ms officeban, egyre megy. -
-
7
addikt
Második figyelmeztetés. Fejezzétek be a flamet!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Viccrovat
- Suzuki topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem biztos, hogy fenntartható az Apple iPhone-ok menetelése
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest