Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
Igen az u2 tényleg minőségibb volt az összes mostaninál, a most wanted meg olyan játék élményt adott mint semmi más és azóta egyik rész sem hozta vissza a hangulatot sajnos. Ettől függetlenül én reménykedem, hogy egyszer még megcsinálják az u3-at (a kulcsszó hogy megcsinálják és nem összedobják).
Amúgy nem szeretem a Fifát, sőt csak a Fifa street 2 tetszett a többit még virágboltban se nézném meg. -
RaZroX
addikt
BF4-el mibajod ? Én csak jókat hallottam róla. Sőt.. kapásból em tudom mibajod az EA gamekkel. Ott az NFS Sorozat aminek azért elég nagy sikere van (az más kérdés hogy kiadtak jópár szar részt az elmult években, illetve a fejlesztését is leállították de pl a Rivals nagyon komoly lett.), Dead Space-ek, Mass Effect, Fifa XX, Crysis. Tetszik nem tetszik, ezek eléggé kelendő és sokak által kedvelt játék. Persze nem játszanak annyian velük mint pl a CS-vel vagy a WoW-al, de ezek nem is multira tervezett játékok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő