- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Objektívek topikja
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Na jó, de a WebGPU egy önálló API. Én azt állítottam, hogy a WebGL számára ez egy döfés. Jelenleg a WebGPU sem áll még szinte sehol.
(#13) mzso:
Igazad lehet, de eléggé elkeserítő, hogy nincs egy olyan platform, amire fejleszthetsz GPU-s 3D webes tartalmat, ha hosszú távra gondolkozol. Egyik "szabványból" ugrunk a másikig, és nincs stabilitás. Mire kiforrná magát, jön a másik.
-
ROBOTER
addikt
Azért ha a "nem javasolt" státuszból átkerül "eltávolítva" státuszba az OpenGL az OS X-en, akkor a WebGL sorsát is megpecsételi ebben a környezetben, mert szerintem gondolatban sem létezik WebGL->Metal engine és az Apple biztosan nem fejleszt ilyet, semmi érdeke. És ez az összes böngészőt érinti, hiszen OS X-en a Chrome/Firefox sem tud ANGLE-t használni, csak OpenGL-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony a6700 + Sigma 30mm 1.4 DC DN - új fotoplus vásárlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest