Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- TV antenna és jelerősítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ryzen 5800x
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerteszgabi
csendes tag
Nem is olyan rossz gép.
-
leslie_smith
aktív tag
Na akkor inkább ez,mint egy új 150+-ért.
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
hito
nagyúr
Akkor kijelenthetjük, hogy a 2.hsz-ben írt dolog hülyeség volt? Idézem:
"Ez mellett gyenge, 1080p-s filmeket nem bírja."
Innen indult az egész, ezt próbáltam cáfolni. Meg azt, hogy az akksi gyenge, SSD nem cserélhető, stb...ez mind nem igaz.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Tomix24
addikt
MKV megy, 1080p-ben is Rev 4 és alatt. Ezzel nincs gond. Ezt nem írtam sehol hogy ne menne.
Sajnos 1080p-s kamera felvételhez kevés. Hagyjuk a Zx5 felvételeit, azokkal tényleg nem lehet gond. De mint írtam kamera(igazi, nem játék) felvételivel nem boldogul.. MKV, Mp4 MOV 1080p-ben nem gond....Kiesik a teljes 1080p AVCHD szegmens,nemcsak az én kamerám. SD, 720p, 1080i, 1080p/30 kamerákkal okés minden.
Mondjuk nem hiszem hogy sok embernél lenne meg ez a kombó(AVCHD kamera + w500)
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Szerinted azzal, hogy letöltöm és egy általad birtokolt kamerával felvett fullHD videó nem megy rajta, igazolja azt az állításodat, hogy 1080p-re kevés? Könyörgöm, Istenem, miért nem érted meg miről beszélek? Megnéztem rajta kb. 100db 1080p mkv-t, tömörítetlen blu-ray fájlt is, a telefonom és a Kodak ZX5 kamerámmal felvett 1080p-t is, és mindegyik ment akadás nélkül!!!!
El tudod ezt fogadni, vagy azzal, hogy esetleg ha letöltöm és az az egy nem menne, picit akadna, elégedetten hátradőlnél, mondván, hogy: "na ugye igazam volt, nem 1080p képes." És akkor én védem foggal körömmel az igazam?
A hülyeségekről meg annyit, hogy amit leírtál róla kb 6-8 állítás (ebből csak egy volt az, hogy 1080p-re kevés, az sem igaz, lsd.: amit ebben a hsz-ben fenn írtam), ezen kívül mindet cáfoltam, esetleg a kamerád által felvett egyetlen egy fájl nem menne és akkor már nem beszéltél hülyeségeket? Tényleg veszni látod a csatát és egy fűszálba kapaszkodsz...ez nem túl férfias viselkedés. Tényleg nem szeretnék személyeskedni, csak azt szeretném, hogy megértsd miről beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
Translator
tag
válasz Cyberpunk #21 üzenetére
:: De én jobban szeretnék egy Trinity APU-st az erősebb 3D-s képességei miatt.
Itt azért a CPU+GPU összesen 5W, sokat azért ne várj tőle 3D-ben
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
-
Tomix24
addikt
"elmebeteg, értelmetlen bitrate-el megáldott fullHD kamerák"
Az össze mostani 1080p-s kamera így vesz fel, amit linkeltem. AVCHD 2.0BD, meg hasonló 1080p-t nem nem próbáltam rajta. Túl kicsi a kijelző, de ezt nem is firtattam, azoknak kisebb a gépigényük. TV-re meg nem kötöm, az nem jó ötlet, van más cél eszköz.
A családi filmeket próbálta az asszony visszanézni. És hát sikertelenül. Ezt el kell fogadni. Te kötöttél belém, hogy hülyeségeket írok. Akkor nosza szedd le, és jelezz vissza hogy ment...
Értem én hogy foggal körömmel véded. De ez nem megy a w500-nak, nagy sajnálatomra. Ettől még ez a legjobb window-os tablet, és örülök hogy örül akinek ilyen van, pl az asszony..
Peace
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Meg kéne néznem egyet, mert eddig X86-os WP8-asokra vártam, de azok valami embertelenül drágák lesznek. Talán pont az Acer-nek lesz a W700 i3-al, 4GB RAM, 64GB SSD-vel 175k. De én jobban szeretnék egy Trinity APU-st az erősebb 3D-s képességei miatt. De olyat eddig csak a Lenovo jelentett be. Atom abszolút felejtős.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
hito
nagyúr
"Bár gondolom inkább csak lököd a dumát, életedben nem volt dolgod 1080p-s kamera felvétellel... Passzolom a témát így."
Ez most mi? Tényleg nem volt, azért van a fullHD képes Razr-öm mellett egy Kodak ZX5-ösöm is (ami nem egy nagyágyú ezzel tisztába vagyok), és volt kismillió kamerám mert csak a pofám jár Ne menjünk már át kiscsoportba!
Egyet ne felejts: a userek 1080p képesség alatt nem azt értik, hogy elmebeteg, értelmetlen bitrate-el megáldott fullHD kamerák által felvett videót lejátssza-e a masina (megjegyzem amik még egy nagy notit is megizzasztanak), hanem hogy 1080p mkv-k és adott esetben tömörítetlen fullHD blu-ray filmek mennek-e akadás nélkül rajta. És jelentem IGEN, hiszen többek között erre is lett kitalálva, miért ne menne? Nálam mind ment, miért mondanám hogyha nem menne? Mi hasznom lenne belőle? Nemcsak hogy nem mondanám, de el is adnám a büdös francba.
Cyberpunk: én elégedett vagyok a panel minőségével. Mondom a fényerő ami megdöbbentően jó, a többi is korrekt, de semmi extra.
-
Tomix24
addikt
Ember, ha vinné, akkor vinné. Töltsd le, és nézd meg magad.. Saját szemmel.
A filmek pedig a hobbim , így elég magas szinten vagyok képzett, illetve technikailag is megvan minden( HTPC - Llano - Brazos -teljes media lejátszó szegmens megvolt) Kódekek, HD hang, 3D MVC minden. De ha ez nem fut, akkor nem fut. Ez van. Brazos-on ment itt kevés kicsit.Bár gondolom inkább csak lököd a dumát, életedben nem volt dolgod 1080p-s kamera felvétellel... Passzolom a témát így.
-
hito
nagyúr
Nálam működik.
Translator: ez lesz a Te cikked. Minden le van írva.
-
Translator
tag
:: Nem gondolod ezek után, hogy Te nem tudsz kodeket használni/letölteni?
Jó kódekcsomagot tudnál hozzá ajánlani? Én csak 480p-t nézek rajt, a tévém meg CRT, de hátha egyszer eljutok az 1080 magasságáig...
Azok akik feladnák alapvető szabadságukat egy ideiglenes biztonságért, nem érdemelnek sem szabadságot, sem biztonságot - Benjamin Franklin
-
Blaise
veterán
Tavasszal volt nálam egy ilyen gép 2 hétig, azért nem szabad tőle hasra esni.
Az a legnagyobb baja, hogy a képernyő nincs egy síkban a kerettel, szóval a kijelző széléről behúzós mozdulatokat el lehet felejteni, ami azért Windows 8-nál meglehetősen fontos.
-
hito
nagyúr
Nem kell linkelni videót köszönöm, elég volt nekem az, hogy kb. 20db 1080p videó közül mindegyiket vitte 1 képkocka eldobás nélkül és a 30GB-os tömörítetlen blu-ray fájlt is. Nem gondolod ezek után, hogy Te nem tudsz kodeket használni/letölteni?
Akksi idő 6óra, megkapcsolt rádiókkal 80%-os fényerő mellett. Lehet, hogy akksit kéne cserélned, ez sem a gép hibája (mármint a gyatra üzemidő).
SSD nem cserélhető? Miért kell ilyen butaságot írni? Csak azért mert Te nem tudod cserélni 2 mozdulattal? CSERÉLHETŐ!
Igen, a bill dokkolót jobban is megoldhatták volna. Pontosítok: ennél szarabbul talán meg se oldhatták volna.
De a többi állításod laikusságról és hardver hibáról árulkodik.
-
Tomix24
addikt
válasz Translator #11 üzenetére
Feleségem meglátná hogy csavarhúzóval közelítek a drágasága felé..
-
Translator
tag
:: 32GB SSD - kevés, nem kiszedhető/cserélhető
:: Aksi - kevés, nem kiszedhető/cserélhetőPhsoknak cserélhető, keress rá a jutubin, pl [link]
-
Tomix24
addikt
Windows 8-hoz kevés(pontosítva egyes funkciókhoz). Kicsit olvass utána. 1280x800 - Az oldalsávoknál szívsz. Google a barátod.
1080p - szedd le, és ha fut teljesen röcc mentesen , lábat csókolok..
[link] download linkre.Ekkora gépben ilyen multimédiás képességekkel még nem találkoztam - Én sem Csak pont a másik értelmezésében. Még szerencse hogy nem az enyém..
Melyik része a hülyeség még? Aksi idő? "Sims 3" 1 óra alatt merítette 10%-ra.
32GB SSD - kevés, nem kiszedhető/cserélhető
Aksi - kevés, nem kiszedhető/cserélhető
Bill - van neked? Ha nincs, jobb ha tudod nem áll meg a lábán, csak ha nem érsz hozzá, és teljesen stabil asztalon áll. Összecsukás borzalom, stb, -ár szörnyűDe amúgy szeretjük, csak ezek kicsit bosszantóak.
-
Translator
tag
Tud vki vmi jó topikot W500-hoz?
Nyeklik az akkum (értsd hidegen indítva néha kikapcsol a gép, de csak akkuról), jó lenne vhol rákérdezni.
Amúgy fasza meg minden, sorozatot nézni vonaton kitűnő, Heroes3-t stílussal kitűnően lehet rajta játszani, honlaphoz tartalmat kreálni úton tökéletes (értsd Notepad++ , de a bill az tényleg fos, lehet vmi BT-s jobb lenne), fut rajta a WebGL, WebCL is (persze kicsit lassan ugyan).
Szóval sok utazáshoz kisebb munkára korrekt, és a kifejezetten nem a kijelző a gyenge pontja (csak a billentyűzet az).
Ja és vki mondjon ennél jobb pc-s tabletet ilyen árban, nem f*stal!cska atommal.
És hogy on is legyek: Win8-at lehet kipróbálom, ha jó lesz az aksi.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz CharlieDrop #6 üzenetére
Használtba ki lehet fogni, mert nem könnyű eladni, nem ismerik az emberek a gépet annyira. Én az enyémet billentyűzet dokkolóval együtt 85-ért hirdettem kb. 2hónapja, 80-ért vitték volna, de nem jött össze a bolt. Aztán nem hirdettem, mert nagyon szeretem. Kicsit örültem is, hogy nem sikerült túladni rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Már jó ideje szimpatikus ez a gép, de ha jól tudom ez még nem IPS kijelzős sajnos.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
hito
nagyúr
Ezt ugatom minden win8 topicban 60-80eFt-ért meg lehet venni, nem úgy mint majd az új gépeket amik gyakorlatilag semmivel nem tudnak többet. Win8-cal használom a W500-amat 3hónapja.
tomix24: bocs, de ennyi hülyeséget összehordani egy hsz-ben, nem semmi. Minden állításodnak az ellenkezőjét tapasztaltam. Szerintem a hiba nem a gépetekben lesz, már megbocsájts! És ezt tényleg nem bunkóságból mondom, de lehetetlen, hogy ennyire máshogy érzékejünk. Vagy a gépnek lesz ott baja, vagy Ti nem csináltok valamit jól. És az 1280x800-as felbontás 10"-on mióta kevés?
Még valami: 1080p-s feilmeket nem bírja? A tömörítetlen 30GB-os blu-ray fájlt reccenés nélkül röhögve vitte. Ekkora gépben ilyen multimédiás képességekkel még nem találkoztam. Ezért is mondom, hogy ott valami nagyon-nagyon nem stimmel.
[ Szerkesztve ]
-
Tomix24
addikt
Feleségemnek vettem ilyet tavaly. De a Win7 jobban bejön neki, pedig volt fent a 90 napos Win8 is. A felbontás kicsit kevés, és az oldalsávok ez miatt nem az igaziak a Win8-nál, de amúgy nem rossz. Súlyra nehéz a W500, meg a 32GB SSD kevés(és lassú) . Ez mellett gyenge, 1080p-s filmeket nem bírja. Az aksi nem cserélhető.. Amúgy szeretjük. Ja igen. a Dokkoló bill 20K felett van.. (Ami egy nyeklő kutyaszar)
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
El tudom képzelni hogy a jövőben hatalmas kellette lesz ezeknek a gépeknek.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest