Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
válasz
Rickazoid #15 üzenetére
Milyen mindkét kezed? Ahhoz, hogy az egér helyett az ujjaddal néha odabökjél egy ikonra, két ujjal nyiss/zárj egy ablakot, vagy lapozz egyet, minek mindkét kéz?
Nyilván vannak olyan munkák amihez nélkülözhetetlen az egérhasználat, de mellette akkor sem fájna egy érintőkijelző. Nekem mondjuk állandóan tele az asztalom minden limlommal, iratokkal, rajzokkal stb. itthon és a cégnél is, így soha nem egerezek, csak a touchpadot használom, és még számtalan szituációt tudnék, ahol kényelmesebb lenne az érintőkijelző, de ez lehet, hogy csak az én heppem és más nem osztja, ízlések és pofonok... -
Gadgetfun
tag
válasz
FoxiestFox #13 üzenetére
Most is laptopon írok, és ahogy előttem van az asztalon, pont kényelmesen elérem a "17-es kijelzőt, pont a megfelelő szögben is áll ahhoz, hogy kényelmesen taperoljam, nekem teljesen természetes mozdulatnak tűnik. Szerintem ha elterjed, mindenki hamar megszokná
Tudom, hogy léteznek érintős laptopok, természetesen én arra várok, hogy egy egyszerű, normális paraméterekkel rendelkező, átlagos notebookon legyen egy nagy felbontású érintős kijelző...
De még ha mindez nem is valósul meg, szerintem a Metro Ui, egérrel használva is teljesen jó, és ahogy anno a Norton Commander után megszoktuk a Windows-t, ez is hamar menni fog.
-
Gadgetfun
tag
válasz
FoxiestFox #11 üzenetére
Bevallom, tíz éve nem használok asztali gépet, és lehet, hogy arra tényleg nem életszerű, de a laptopom kijelzőjét bizony sokszor taperolom önkéntelenül is, ha mondjuk napokig tableten dolgozom előtte
Én személy szerint már nagyon várok egy "érintős" laptopot a piacon, mert szerintem sokkal kényelmesebb lenne mint a touchpad.
"Még egy tabletnél oké, de már netbooknál (aminek hagyományos billentyűzete van) elvérzik a metro"
Miért vérezne el? Én használom netbookon és határozottan jó, mi köze ennek ahhoz, hogy van-e billentyűzet vagy nincs. Igaz érintőkijelzővel még jobb lenne, mint egérrel/touchpaddal...
-
Gadgetfun
tag
Én a megjelenése óta használom a Win8-at a netbookomon és bár a Developer Preview egyelőre több sebből vérzik, már most látszik mennyire felhasználóbarát lesz, mennyire egyszerű a használata, így szerintem ez a jövő. Most persze sokan sírnak, hogy minek ez a Metro UI rá stb... de meggyőződésem, hogy egy-két éven belül ez teljesen természetes lesz és senkinek sem jut eszébe visszasírni a régi desktopot. Pláne úgy, hogy szerintem az érintőképernyő hamarosan megjelenik a laptopokon és asztali monitorokon is.
Azért is van abban ráció amit Wang mond, mert az emberek nagy része szereti ha az összes cucca hasonlóan működik, nem akarnak majd minden újabb kütyünél megtanulni annak használatát, így a Win8 lassan maga mellé felhúzza a Windows-os mobil és a tablet eladásokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest