Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Morden24
nagyúr
Ááá, Xobox Live-on is sokan annyira ismerik egymást, mint itt a fórumon, sőt - annyira sem.
Érted, bemászom a mittoménmilyen lövölde topikjába, aszondom, hogy Morden83 nevet vegye fel, aki ma dítmeccselni akar este 9-től, és puff.Eddig is lehetett videochatelni Kinecttel, szóval nem, nem CSAK az avatárját látod, ez egy kiegészítő opció. Megint mondom, a magam részéről sok értelmét nem látom, de biztos vagyok benne, hogy van igény rá, illetve lesz további fejlesztés ezen a téren. Igazából én az összes ilyen marhasághoz úgy állok hozzá, hogy techdemo, aztán majd valamilyen fasza stúdió jól felhasználja a lehetőségeket egy játékban
A Kinectet azért nem forgatod. Sőt, én a notebookomban a kamerát sem nagyon tudom forgatni, feltételezve, hogy nem akarok csákót hajtogatni a 15"-os LED displayből
De amúgy aki nem akarja magát mutogatni, az nem videochatel. Voicechat is van Xboxon, Messengeren, Skype-on (ájszíkjút sosem használtam, de biztos ott is), szóval nem ezt a funkciót hozza beP.S.: Pedig jó a Kinect
-
Morden24
nagyúr
Soha nem volt a fekete bőrűek érzékelésével probléma. Az arcfelismeréssel volt probléma, ugyanolyan fényviszonyok mellett rosszabb eredményt ér el fekete bőrűek olvasásánál, de ez nem a Kinect hibája, hanem egy általános jelenség ennél a technikánál.
(#6) Sub-ZeRo: Félre ne érts, de mondja ezt egy olyan valaki, aki anonim módon kommentel egy fórumon.
Egyébként KONKRÉTAN én sem látom sok értelmét a dolognak azon kívül, hogy jó poén, de ettől még nem is érzem téglának az antiszocialitás falában. Aki nem akarja a saját pofáját mutogatni (webcamen vagy máshol), az eddig sem tette, nem pedig az avatárja miatt fogja elkezdeni.(#8) pzstm:f/b] De a warez Windows fekete hátterű lesz... elgondolkodtató. Az a baj, hogy Ballmer azért elég nagydarab, fel fog tűnni a gyűlésen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest