Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Nem értem hogy miért kell állandóan ezzel a lada példával jönni
A két dolog teljesen elfér egymás mellett. Szimulátorral éjjel nappal bármikor játszhatsz. Ha benevezel valamilyen pályaversenyre, vagy nyílt napra, vagy akármire, az mondjuk évi 1-2 alkalom, ami tényleg frankó élmény, de nem csinálhatod bármikor, a rengeteg költségről nem is beszélve.
Ezek a cockpit megoldások nekem mindig túlzónak tűnnek, de a cikkben szereplő srácok tényleg már szinte professzionális szinten csinálják, ami az üzleti lehetőségekkel együtt kifizetődő lehet, és mindenképpen elismerendő. Nekem egy Driving Force GT-m van és GT5-t játszok vele néha, és igazán nagy élmény tud lenni az is cockpit nélkül is, el tudom képzelni hogy cockpittel még hova fokozható ez az élmény, ezért aki még sosem próbált jó szimulátort kormánnyal ne akarja megmagyarázni hogy nem jó élmény. De természetesen a valóság mindent überel
A kedvenc versenypályám a Nordschleife, mindenféle játékban számtalan kört mentem már rajta. Nyáron volt szerencsém a saját kocsimmal menni rajta egy kört. Azt az érzést tényleg semmilyen játék nem adja vissza, amikor az ember gyomra le föl jár, és olyan érzés mintha hullámvasúton ülnél
Akkor értettem meg, miért lett rosszul a pályán Kevin Keegan a Fifth Gear műsorban ([link])
Új hozzászólás Aktív témák
ph Különleges, egyedi fejlesztésű szimulátort mutatunk be, mely egy kreatív magyar csapat munkája.
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Steam Deck
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest