- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Nem értem hogy miért kell állandóan ezzel a lada példával jönni A két dolog teljesen elfér egymás mellett. Szimulátorral éjjel nappal bármikor játszhatsz. Ha benevezel valamilyen pályaversenyre, vagy nyílt napra, vagy akármire, az mondjuk évi 1-2 alkalom, ami tényleg frankó élmény, de nem csinálhatod bármikor, a rengeteg költségről nem is beszélve.
Ezek a cockpit megoldások nekem mindig túlzónak tűnnek, de a cikkben szereplő srácok tényleg már szinte professzionális szinten csinálják, ami az üzleti lehetőségekkel együtt kifizetődő lehet, és mindenképpen elismerendő. Nekem egy Driving Force GT-m van és GT5-t játszok vele néha, és igazán nagy élmény tud lenni az is cockpit nélkül is, el tudom képzelni hogy cockpittel még hova fokozható ez az élmény, ezért aki még sosem próbált jó szimulátort kormánnyal ne akarja megmagyarázni hogy nem jó élmény. De természetesen a valóság mindent überel
A kedvenc versenypályám a Nordschleife, mindenféle játékban számtalan kört mentem már rajta. Nyáron volt szerencsém a saját kocsimmal menni rajta egy kört. Azt az érzést tényleg semmilyen játék nem adja vissza, amikor az ember gyomra le föl jár, és olyan érzés mintha hullámvasúton ülnél Akkor értettem meg, miért lett rosszul a pályán Kevin Keegan a Fifth Gear műsorban ([link])
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest