Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 04ahgy

nagyúr

válasz Bogyó bá' #69 üzenetére

Szerintem reális! BQT Straight Power E9 400W (!!) tápot használtam a következő konfighoz: mSATA SSD, 1GB RAM, i7-3770K, GA-Z77X-UD5H, HD7970, HD7790. A VGA-k 100%-on futottak 0-24-ben, és nem játékkal, hanem GPGPU számolással voltak terhelve. A táp langyos volt, igaz tesztpadon futott a konfig.

Tehát az általad jelzett konfighoz szerintem is tökéletes a 300W-os táp, amennyiben az minőségi. Lévén a 300W-os táp 300W-ot le is tud adni!

HGyu

• jacint78

addikt

válasz Bogyó bá' #69 üzenetére

Játék közben oké lenne, mert a crysis 2 nem igazán fingatja meg a processzort például. A modem, router hálózatból felvett teljesítménye legyen 8W darabonként, az UPS is rángatja a hlózatot, tartja a töltést az aksiban, tehát arra is lehet akár 10-15-öt számolni, ha nem többet, a monitorra is számolhatunk 20W-ot.. Marad 230W - a táp hatásfoka, szóval így nem nagyon jön ki a végeredmény.

Szerk. Annó mértem a processzorom tlejesítményfelvételét 12V-on és teljesen a papírformát mutatta és nem hinném, hogy a te processzorod. kevesebbel beérné.

Ha rendesen emg akarod dolgoztatni a gépet, próbálj ki egy battlefield-et. szintetikus tesznél pedig 3 magra kell engedni a processzort stressz tesztet és egyere a fánkot. Fontos tehermentesíteni a furmark folyamatát, különben nem dolgozik rendesen a kártya. Ezeket egyszerre megcsinálva is szerintem többet mérnél a 12V DC-n, mint az egész rendszer hálózati teljesítményfelvétele.

Új hozzászólás Aktív témák