Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
"...Munkára elhiszem, hogy jelenleg nem látják a cégek értelmét a váltásnak, ettől függetlenül az ötlet nem sz*r, csak te nem látod benne a fantáziát..."
De, a piac kimondta róla, hogy sz*r, mert sehol nem volt az eladásokban, még a Windows XP obsitja ellenére sem. Az sem véletlen, hogy most egy olyan topicban beszélgetünk, amelynek a kapcsoldó híre az, hogy a Start menü visszakerül a Windows-ba.
-
sirály12
őstag
Mivel sokan dolgoznak ott, tudom vannak olyanok, aki ha meglátná a csempéket azt sem tudná mijéhez kapjon hirtelen. A másik, hogy mint írtam, munka szempontjából semmi pozitívuma nincs, ergó teljesen felesleges, és feleslegesen is tanulná meg a cégnél mindenki használni ezt az új felületet. Csak lassítani tudna a munkán! A munkánkhoz egy egyszerű tálca kell, az asztalon 20-30 ikon, a ritkán használt progiknak meg strat menü. (néhány proginak a neve olyan, hogy más másnapra elfelejti az ember, na arra keress rá!)
Ezek után szerinted mikor is fog rábólintani a vezetőség a win8-ra?Az, hogy csicsás mozgó izémizék legyenek a képernyőn,az nem munkához való! Nekem az kell, hogy minél gyorsabban el tudjak indítani progikat és ezek között a progik között minél gyorsabban egyszerűbben tudjak váltani. Eben hol is segít nekem a csempécske? Na ezért nem kell. Felesleges. Mint írtam telefonra, tableten, lehet jó, vagy max otthon hülyéskedni rajta, de nem munkára.
-
Snoop-y
veterán
Szerintem felreerted. Mi csak egyszeruen Murphy bacsi legfobb IT-s alapelvet kovetjuk:
Ami mukodik ne javitsd meg
Kuzdunk a win 8-al mint diszno a jegen mert elobb utobb valtani kell. De amig nem vagyunk rakenyszeritve nem fogjuk meglepni ez tisztan latszik.
Amugy is a szep homogen kornyezetet szeressuk mi egyszeru kobaltas fickok. Szerinted mi munka lesz majd a 10000 laptopon os-t frissiteni ugy, hogy minden mukodjon rajta gond nelkul?Ehhez kepest a napi 20-30 downgrade ( ami kb tokmindegy mert ugyanugy image-bol ujra van huzva minden egyes gep akarmi is van rajta ) nem tetel. ( max kicsit adminisztralni kell mibol mennyi kulcsunk van )
-
sirály12
őstag
"Azt meg bemesélni ne próbáld, hogy 20-25 programot használtok egyszerre."
Igaz, nem külön programok, de amit használunk (SAP rendszer) és ennyi mudullal dolgozunk. És ezeket megnyitjuk, és bezárjuk, naponta sokszor! Én tudom, így nem érdekel elhiszed-e! Emellett 3-4 excel, és 2-3 másik program fut.
Azt, meg hogy neked bejön a metro, szerintem egy komolyabb céget nem érdekel!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- HK1 / Vontar x4 / Transpeed x4, x4s - s905X4-es TV okosítók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest