Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Hidd el, tudom milyen egy új rendszert bevezetni (legyen az akármilyen rendszer), nincs olyan kifogás, indok, amivel ne találkoztam volna már. Tanítottam be zöldfülűtől kezdve 1 évvel a nyugdíj előtt állóig mindenkit, sőt, a kritikus okostojás 30-40 kategóriát is - ennél rosszabb nincs, hiába mondja az ember nekik, hogy ember, 8. éve (!!!) dolgozunk ezen, hidd el, alaposan átgondoltuk, csak ismétlik a hülyeségeiket (egy új ERP rendszerről van szó).
Ettől függetlenül tudom, hogy vannak olyan cégek, emberek, akiknek tökéletesen megfelel a 7, de őket senki sem kötelezi a 8-ra váltásra.
Az, hogy neked nem tetszik, nem látod értelmét, az csak egy dolog. Én a munkám során sokszor tudom használni (főleg az általam készített Live Tile-ok miatt mind W8, mind WP alatt).
Munkára elhiszem, hogy jelenleg nem látják a cégek értelmét a váltásnak, ettől függetlenül az ötlet nem sz*r, csak te nem látod benne a fantáziát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest