Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
Hidd el, tudom milyen egy új rendszert bevezetni (legyen az akármilyen rendszer), nincs olyan kifogás, indok, amivel ne találkoztam volna már. Tanítottam be zöldfülűtől kezdve 1 évvel a nyugdíj előtt állóig mindenkit, sőt, a kritikus okostojás 30-40 kategóriát is - ennél rosszabb nincs, hiába mondja az ember nekik, hogy ember, 8. éve (!!!) dolgozunk ezen, hidd el, alaposan átgondoltuk, csak ismétlik a hülyeségeiket (egy új ERP rendszerről van szó).
Ettől függetlenül tudom, hogy vannak olyan cégek, emberek, akiknek tökéletesen megfelel a 7, de őket senki sem kötelezi a 8-ra váltásra.
Az, hogy neked nem tetszik, nem látod értelmét, az csak egy dolog. Én a munkám során sokszor tudom használni (főleg az általam készített Live Tile-ok miatt mind W8, mind WP alatt).
Munkára elhiszem, hogy jelenleg nem látják a cégek értelmét a váltásnak, ettől függetlenül az ötlet nem sz*r, csak te nem látod benne a fantáziát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest