- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Androidos fejegységek
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
szerintem ezzel senki nem érvelt. az USB latency mellett hülyeség is. az viszont mindenképpen koncepcionális előny, hogy interrupt alapú, ugyanis így nem lesz abból gondod ha valami amúgy szaturálja ugyanazt a hubot.
egy ilyen alapvető és elemi input eszköznek mint a billentyűzet szerintem igenis helyénvaló ha egy dedikált interfésze van.
ami a Shugart buszt illeti, nekem unironically komoly panaszom hogy ENNYIRE eltűnt a mindenhonnan. nem mondom hogy legyen az alaplapokra építve, de hogy konkrétan SEMMILYEN bővítőkártyát nem lehet beszerezni ami beilleszthető egy modernebb gépbe és nincs beleégetve hogy csak a 3.5"-ös kisflopit tudja kezelni, ez szerintem elég gáz.
-
Aprósólyom
addikt
3 videójel csatlakozó van. Miért baj, ha az egyik VGA? Még ma is lehet kapni only VGA portos monitort újonnan, boltból. Azt lehet vitatni, hogy miért, de lehet kapni.
A használt piac meg tele van ilyen monitorokkal. Plusz ráadásként a fejlődő 3-ik világ tele van a nyugatról tovább értékesített még működő vagy kis hibás használt cucokkal, úgyhogy bárhogy is unszimpi vagy ósdi, a fenntarthatóság jegyében azért jó hogy gyártanak még olyan lapokat, amin van.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A csupasz VRM-mel érkező, DDR5-ös modell farára három videokimenet került.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest