- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
szerintem ezzel senki nem érvelt. az USB latency mellett hülyeség is. az viszont mindenképpen koncepcionális előny, hogy interrupt alapú, ugyanis így nem lesz abból gondod ha valami amúgy szaturálja ugyanazt a hubot.
egy ilyen alapvető és elemi input eszköznek mint a billentyűzet szerintem igenis helyénvaló ha egy dedikált interfésze van.
ami a Shugart buszt illeti, nekem unironically komoly panaszom hogy ENNYIRE eltűnt a mindenhonnan. nem mondom hogy legyen az alaplapokra építve, de hogy konkrétan SEMMILYEN bővítőkártyát nem lehet beszerezni ami beilleszthető egy modernebb gépbe és nincs beleégetve hogy csak a 3.5"-ös kisflopit tudja kezelni, ez szerintem elég gáz.
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Aprósólyom
addikt
3 videójel csatlakozó van. Miért baj, ha az egyik VGA? Még ma is lehet kapni only VGA portos monitort újonnan, boltból. Azt lehet vitatni, hogy miért, de lehet kapni.
A használt piac meg tele van ilyen monitorokkal. Plusz ráadásként a fejlődő 3-ik világ tele van a nyugatról tovább értékesített még működő vagy kis hibás használt cucokkal, úgyhogy bárhogy is unszimpi vagy ósdi, a fenntarthatóság jegyében azért jó hogy gyártanak még olyan lapokat, amin van.Jevons paradox
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
De ha rossz is a szemünk, cső helyett okulárét használunk legalább.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...