- RAM topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed1983
őstag
Most ez az új játék : az "átnevezősdi"....
Ami simán fut az Nvidián és az ATi-n is
-
Ant@
senior tag
De rühellem ezt az átnevezgetést. Az egész csak arra megy ki, hogy Vérpistikét jól átb@sszák, aki meg érdeklődik a téma iránt csak összezavarodik. Úgy látszik utóbbiból van kevesebb.
-
Mi értelme ennek az össze-vissza nevezgetésnek? 1általán nem egy szinten vannak a hasonló nevű pajtásaival
-
caprine
senior tag
55nm-es G92-öt nem is igazán talász mivel azok G92b néven futnak
Kicsit felemás a dolog, mert úgyan az a chip arhitechtura, csak más a csik szélesség. Ezért nem kapott más kódnevet sem.
A vásárlók szempontjából kicsit átverés mert a 9800GT ugyan az mint a 8800GT volt, szoktam is röhögni apróhirdetéseken amikben egyiket a másikra akarják cserélni
A 9800GTX+ ami most már 55nm-es, de az első példányok abból is 65-ösök voltak, viszont válogatott példányok voltak, és sok példány alapból tudta 740-65MHz-et, huzva meg ki tudja mit.
A cikkben az utolsó mondat a lényeg: "A kiskereskedelmi partnerek elégedettek a Radeon kártyák iránti érdeklődéssel, így a névváltás egyelőre szükségtelen a dobozos termékek piacán." Magyarán marketing fogás az egész, amit mivel az emberek többsége laikus, szépen meg is kajálnak. Ott volt az AMD proci számozása az atlonoktól kezdödően, még sok boltban is úgy irták ki a 2500-as bartont hogy 2500MHz, pedig csak 1.8-as.
-
leviske
veterán
válasz
csavarlazito #68 üzenetére
A mások az egyenlő az Intellel. Az NV megnevezéseitől hihetetlen módon távol áll.
(#81) Keldor papa: Nem mondod, hogy a 980a végülis egy 780a lesz!
Erre kellett nekik beharangozni az MCP82-t???
Innentől merem biztosra venni, hogy nem lesz több nForce széria.
Mikor is volt az a hír, hogy Ők mostantől belekezdenek nagyon a chipset fejlesztésbe? Látom, nagyon belekezdtek. A marketingosztályon folyik az a kemény "fejlesztés".
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
[CS]Blade2 #91 üzenetére
A 9600 GSO még mindig 65 nm. Alig van 55 nm-es G92 a piacon. Főleg a 9800 GTX+-ba mennek el. Én úgy vélem a retail piacra nem érdemes átnevezni, az OEM az mehet, mert azokat úgyis olyanok veszik meg akik nem értenek hozzá.
-
[CS]Blade2
addikt
Indokolta, hogy az eddig 65 nm-es gyártási technológiás chipekkel szerelt kártyákhoz képest eltérjen a jelőlés, mivel az új már egy átdolgozott, 55 nm-en készülő chip volt.
Az átnevezésnél túlzásba estek, lehetett volna pl 8800GT helyett 8850GT vagy akármi más. Valószínű hogy marketing célból lett 9800GT. (Ezt sem szabadott volna hagyni)
Cserében azért kaptak nagyobb órajelet, vagy kisebb fogyasztást, esetleg alacsonyabb árat.
Ahol nincs változás, de új nevet kap, az már a vásárlók átverése is lehet akár, ha pl. magasabb áron adják. -
LK
addikt
válasz
[CS]Blade2 #89 üzenetére
Az nv-nél indokolt,ja
88gs=96gso= 0.285 GTS=17660 gt=.......
Ennél pl. semmilyen változás nem volt. -
[CS]Blade2
addikt
rudi már leírta a (#71) -be, amit akartam.
Az Intel viszont szerintem jogosan lehetne pipa az AMD olcsó kis trükkjére, és az is elfogadható lenne, ha átnevezné a i7-et más számozásra.
Még VGA fronton sem az Nvidia-nak sem az AMD-nek nem szabadott volna hagyni, hogy átnevezgessen. Főleg ezt nem szabadna hagyni, hogy az amd lassabb chip hoz ki nagyobb számozással. Az Nv -nél azért volt egy kisebb csíkszélességre való átállás, ami miatt új jelzés kellet, ott csak indokolatlanul az új szériához vágták az felújított chipeket. -
Tyberius
aktív tag
(nem vagyok nVidia fan, csupán a hír iróniáját találom viccesnek)
-
D.Orion
veterán
Nvidia is így kezdte, kezdettben csak az OEM gépekbe szánt VGA-kat nevezte át. Most meg az ATI is elkezdi ezt, csak a chip-ekkel.
Lesz itt még kereskedelmi forgalomban is átnevezősdi.
Személy szerint nagyon megutáltam az NV-t amiért ilyen módon próbálja eladni a régi karijait, nehogymár az ATi is ezt csinálja lassan...
Ráadásul ez a mostani átnevezés még car is, egy alacsonyabb tudású chipet simán jobbnak állít be egy laikus szemében.
Remélem ez volt az első és egyben utólsó keresztelő is.
Szerk: Nekem is van 9550XT-m amit X1050-nek ír ki már jó ideje.
-
papi77
addikt
Az ATI-nak erre miért volt szüksége...
még jó,h csak az OEM-nél!
Azért ez egyel jobb,mint az nvidia húzása! -
mephi666
nagyúr
majd ha eladom a 9600gt-met, adok neki olyan nevet, hogy a potenciális vevők maguk alá brunyálnak...
rá kellene szerintem nekünk is szokni erre... lessük már el a nagyoktól a technikát
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egy OEM partnerekhez közeli forrás erősítette meg. Nem hivatalos infó, de megbízható. A dolog úgy néz ki, hogy mindenki önkényesen használhatja az új jelölést, amennyiben szükségesnek érzik, senkire sincs semmi rákényszerítve. Egyelőre mindenki maradt a régi jelölésnél, de nem tudni, hogy továbbra is maradnak-e. Állítólag az a baj, hogy a HD 3000 széria óta már úgy áll a piac, hogy az NV kétszer átnevezett, és ezt az emberek úgy fogják fel, hogy a Radeon nem fejlődik. Ezért van lehetőség a változtatásra.
Az a baj, hogy a MM, meg hasonló üzletekben elég sok gép talál gazdára. Az oda járó emberek hallották a GeForce-ot, meg a Radeont, de azon belül azt sem tudják, hogy több kategória is létezik, a lényeg, hogy rá legyen írva az új felirat és 1 vagy 2 GB-os legyen.
Persze ezt én nem bántásból mondom, ez elég szomorú dolog. Az MM-es kimutatások alapján általában ha jön valami "új" (pl.: GeForce GT 100 féle átnevezés), akkor az az eladásokat megdobja. Ezt érdemes úgy felfogni, hogy a vásárlók még a 9800 GTX-et sem veszik meg, ha látják a GeForce G100-at, mert a felirat szerint az új generáció.
látják milyen olcsó és mennek a kasszához, persze a 2 GB-os változattal ... szar 512 MB-os GF 9800 GTX meg rohad tovább a polcon.
Lehet, hogy nekünk ez az átnevezősdi szánalmas, de a többségnek megváltás, mert az új generációra várnak és vásárolnak. Az a legnagyobb poén, hogy soha nem tudják meg milyen szart vettek. -
oPalRx7
aktív tag
Még ha OEM piac is.
Nanemááá! Most miért?
Remélem tényleg nem lesz ilyen, még a Kínai piacra sem. -
Charlie
tag
Ati=NVidia
-
Abu, nyilatkozz!
Ezt most csak az inf file alapján írtad, vagy más infod is van?
-
joi29
őstag
válasz
WonderCSabo #69 üzenetére
-Én nem így fogalmaznék hanem úgy hogy kölcsön-lopják mások jól
bevált ötletét.
-Hisz így a sok kis mugli azt hiszi hogy a 4670-nél erősebb vga-t visz haza,
és csak a szemfülesebbjei fogják csak észrevenni hogy valójában a 4700
mesze nem a teljesítményének megfelelő számozást kapta.
-A kérdés csak az hogy ezt a vásárlás előtt vagy után veszik e észre... -
tome.jr
addikt
válasz
Ricco_hun #27 üzenetére
Az nvidia-nál is először csak az OEM piacon tervezték az átnevezést (PH-s hír volt), most viszont már minden középkategóriás dobozos VGA-jukat érinti.
Egyébként az OEM piac vásárlói nem lesznek megtévesztve, mert fingjuk sincs az egész hardware piacról. Az alapján fognak dönteni, hogy melyik boltban voltak segítőkészebbek az eladók és hol van akciós hitel a komplett gépre.
-
rudi
nagyúr
OK, tényleg kellett új név, mert a 9000-es betelt, de nem tartod Te is furcsának, hogy éppen a konkurensnek megfelelő számozást vetettek be? Egyébként neked is tök fölösleges belelovalnod magad, ugyanis rengeteg olyan alkalmazás van, amiben meg a Phenom II nincs a Core i7 közelében. Egyébként meg vajon miért nem lett 900 a kisebbik és 920 a nagyobbik Phenom. Itt biza kemény marketing verseny folyik, aminek fontos része a számozás kiválasztása. Nagyon jól tudják az AMD-nél (még ha nem is vallják be), hogy akkor lehetnek a legsikeresebbek, ha névben az Intelt másolják. Nem bűn ez, hanem jellegzetesség.
-
rudi
nagyúr
No, már kezdődik is! Ha az NV nem fejleszt, akkor mi a fenének fejlesztene az AMD/ATI?!
-
WonderCSabo
félisten
Na ne, ezek a másik hibájából sem tanulnak.
HD 3600 -> HD 4700. Röhej... Nem is kell új VGAt tervezni, csak átnevezzük, azt kész. Szerencsétlen 8800GT-nek most már a 3. neve lesz a GTnemtudomhányas.
-
csavarlazito
tag
Tényleg elég nevetséges, hogy az AMD mindig mások elnevezéseit veszi át..
Hátha majd valami láma beugrik -
marcias
őstag
Ez tény, de nekem akkor is kicsit bénának tűnik az AMD nevezéktana. Még lehet kapni a +-os jelölésűeket, aztán vannak a BE-2400-asok, 4450e-k, a 9850 BE-k, meg most a 920-asok. Ehhez képest az Intel C2D időszakban szépen végigzongorázta az E meg a T meg a Q szériákat. Miért nem képes vmi hasonlóra az AMD?
Én megcsináltam volna nekik ingyen is, de nem szóltak!
-
leviske
veterán
Ezt a hozzászólásodat úgy sem fogja senki figyelembe venni... magát a cikket sem vette senki figyelembe, csak a címet és az első gondolatot, ami eszébe jutott róla.
Jut eszembe, ide is kéne olyan topic, mint a HW-n.. hogy az utolsó hozzászólásban szereplő szóról mi jut eszedbe. És ennek a képes változata.
-
dezz
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #25 üzenetére
"Phenom II-t a Core i7-el, (920 vs 920) stb.. holott ég és föld a különbség teljesítményben is és árban is."
Ebbe ne lovalld bele magad túlzottan...
Egy csomó feladatban a PhII 920 nem is, de a 940 egy szinten van a Ci7 920-szal. Így árban is kb. ezek vannak egy kategóriában.
"Vagyis a Phenom II -t 9ezerakármennyi jelölésekkel kellet volna kihozni."
Az érdekes lett volna, tekintve a Phenom 9950-t (2.6 GHz), miközben a Phenom II 2.8-on indított és 3.5 GHz-ig, vagy még tovább kúszik (gyárilag), ami a leggyorsabb C2Q-t is lehagyja szépen. Ráadásul clock-for-clock is gyorsabb az elődnél (részben a 2-3x annyi L3 által). Vagy szerinted újra kellett volna kezdeniük 9000-től, azt sugallva, hogy lassabbak a Phenom I-nél?
-
rocket
nagyúr
Fuad egyszer mar feltalta a temaban a spanyol viaszt, tehat a 8.9-es Catalystben is benne volt mar ez a lista
-
LK
addikt
Hát aki a Media Marktban vásárol gépet: 1.:vagy az eladóra hallgat ( aki barom is lehet) 2. nem kérdez és csak az árat nézi. Mindkét esetben mindegy mit olvas,mivel semmilyen információtartalma nincs a számára. Fingja nincs mi az a DDR2... Később fog konyítani hozzá,amikor is utánanéz,miért is nem megy a kedvenc játéka.Egyébként hol vannak ilyenkor a fogysztóvédők?
-
v.tom
őstag
Ezek az átnevezett karik oem gépekben lesznek, és olyan emberek fogák őket megvenni, akik csak a számozás és a név, legvégső esetben a memória mennyisége alapján döntenek kártya és kártya között. Ők lesznek átverve, szerencsére mi, "szakértők" biztonságban vagyunk. Egyelőre.
-
fatal`
titán
Mit károg mindenki? Először is ez csak egy inf fájl, semmi konkrét, ráadásul ahogy elnézem már kb 3 hónapja benne van a mobility driverek inf fájljában. Másodszor pedig csak az OEM piacot érintené, de szerintem nem fogja.
-
kecsetif
aktív tag
Bakker! A hülyeséget könnyű eltanulni a másiktól...
Én azt sem akarom, hogy az OEM piacot átnevezzék. Vajon hányan fognak bedőlni a nagybevásárlós boltokban ennek? Aztán meg otthon fog menni a sírás-rívás, hogy a szomszédnak sz@rbb kártyája van mégis megy neki az xy játék...
Remélem, meggondolják magukat a vörösök, mert egyébként megérdemlik a fikázást...
(Tudom, csináltak már hasonlót, de talán nem teljesen ebben a kategóriában...) -
NÉMÓ510
tag
Hmmm.Szerencse hogy én is végigolvastam
.Már kezdtem máglyát rakni itthon az ATI kártyákból.
Mod:És még a szavakat is elfelejtem
-
ATI = nVidia
ha ez tényleg igaz
eddig ATI-t kicsit többre tartottam ... -
Zso2
őstag
lényeg a lényeg: itt is, ott is próbálkoznak nem kell félteni az ATI-t sem ezen az átnevezősdi téren... ez sem az NV-től sem az ATI-tól nem gerinctelenség, csak az idén is "elég" kártyákat így jobban eltudják adni. Aki meg nem tudja mitvesz annak ugyis mindegy .Csak látja a paraszt, hogy a számozás kisebb. Ha meg nem akkor megérdemli.
-
leviske
veterán
"...A GT225 a Geforce 8800 GS / 9600 GSO 40 nm-re átültetett testvére, mely az OEM piacon G130 típusszámon lesz ismert...."
Ezek normálisak? G92 GTS200 néven, GT225 GT100 néven????
Úgy látom, még jó indulatú voltam azzal a kifejezéssel, miszerint a 40nm-es chipekkel még inkább össze fogják zavarni a piacot. (Ekkor ugyanis arra számítottam, hogy azok is 200-as megnevezést kapnak. Úgy tűnik kevés a fantáziám.)
Ennek a számozásnak már egyszerűen NINCS értelme.
Ezek után már bele sem merek gondlni, hogy a GT300 milyen néven érkezik....
(#51) zoltanz: Jó az aláírásod.
-
lsc
nagyúr
válasz
ádikácska #43 üzenetére
Még nincs vége . Egyébként kíváncsi leszek amd-nél mi lesz az egészből, tudtommal ez még nem hivatalos . Amennyiben igaz nem igazán jó húzás .
-
subaruwrc
félisten
tanul... ti tényleg nem olvastok tovább az első sornál vagy ez a divat most hogy mindenki gyps-nek titulálja magát?
-
helkis
veterán
na, gyorsan tanul a kis ATi...
vagy akkor most ők is kiszállnak a piacról Abu? -
Depression
veterán
A rossz hír is reklám. Ha ügyesen csinálják, akkor majd csak akkor cáfolják, ha ez már lecsengett, így akkor ismét szóba kerül.
-
pigatt
őstag
-
-
^Clown
addikt
Hát ez ugyanolyan gáz, mint amit az nV csinált... Fekete pont, vörösök!
-
Ricco_hun
senior tag
Na ez a hír pont nem kellett volna ide pH!-ra, ugyanis megtévesztő. Mert csak az OEM piacot érinti. Azaz a végfelhasználó ugyanúgy HD3650-es meg HD3870-es dobozt fog a kezében tartani, ha megveszi. Tehát ez nem igazán említhető egy lapon az NV tényleges 3-szoros átnevezgetéseivel. Vagy tévednék?
-
Vitus
őstag
Most akkor az amd fanoktól kéretik ugyanazt a fikázást levágni itt is mint az nvidia hírnél.
LoLVitus
-
[CS]Blade2
addikt
Ettől függetlenül rengetegszer láttam már egy lapon emlegetve a Phenom II-t a Core i7-el, (920 vs 920) stb.. holott ég és föld a különbség teljesítményben is és árban is.
Lenne értelme az azonos jelölésnek, ha tényleg olyan CPU-k viselnék az azonos számot, amik versenybe vannak egymással. Vagyis a Phenom II -t 9ezerakármennyi jelölésekkel kellet volna kihozni.
Csak sajnos a marketing terveiben nem a vásárló érdekét nézik. Így akinek van esze, az alaposan utána néz, mielőtt venne bármit is..
Főleg, hogy ha ez igaz, a kisebb számozású sokkal erősebb lesz a tőle nagyobb számozásútól.
-
Coccer
tag
Talán azért frissítik ("nevezik") át a kártyákat minden oldalon, hogy a sok kész terméket eladhatóvá tegyék hosszabb távon?!
Persze az jön le minden X.-dik embernek, hogy megtévesztés...
Én nem veszek semmit, amíg nem tudom mi az, probléma megoldva!
Jaaaa...., hogy ők nem ilyenek? Egyéni szoc. probléma....
Ez nem rosszindulatú megjegyzés, csak leírtam, hogy van másik lehetőség is! Ahogy azt az itt (fórumon) "lévő" emberek is teszik!
Én így is bármelyik 4000-es kártyát elfogadnám az IGP mellé/helyett....
Csak hangosan gondolkodom....
-
ádikácska
aktív tag
AMD-éknek mért kell követni nV-éket minden hülyeségben?
-
leviske
veterán
válasz
[CS]Blade2 #11 üzenetére
Az azonos számozás tény, hogy a marketing része, de nincs az a hülye, aki számozás szerint venne CPU-t. Aki mégis, annak meg nem számít az a teljesítménykülönbség, ami a Phenom II és a Core i7 közt van... Megjegyzem e mellett azért kemény árkülönbségek is vannak, tehát aki AMD-t vesz, attól még nem lesz átcseszve...
-
Ste
addikt
válasz
TomBoy1986 #3 üzenetére
ugyanez jutott eszembe nekem is
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
[CS]Blade2 #11 üzenetére
Erős nálad az Intel lobbi....? LOL
-
Blood Mage
senior tag
ne!! Az nV-t is a hülye névváltoztatásai miatt kezdem megutállni, erre meg az ati is kezdi... remélem ezen az 1-2 kártyán kívűl nem akarnak mást is átnevezni mert akkor már mérges leszek!
De ez a 4700as jelölés tényleg dúrva -
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #7 üzenetére
Az eleg alacsony szamozasu volt, nem volt szem elott (ettol meg persze atveres volt), de most nezd meg a neveket, van nehany ami szem elott lenne, raadasul az RV740 hova ferne be, ha az RV630-re epulo kartyakat dobnak ki HD4730/HD4750 neven?
Zero logika van az egeszben, persze ez nem jelent semmit, de ez nagyon csunya dolog lenne, es ha az NV-t mindenki a pokolra kivanta mert egy versenykepes termeket atnevezi, akkor az AMD-t hova lehetne kivanni egy ilyen utan? -
leviske
veterán
Ez már hivatalos?
-
Spancho
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #8 üzenetére
Tényleg x1050-nek is nevezhetjük , nekem is van olyan gépem amiben 9600as ati van.
Kép a CCC-ről.
[link] -
Muton
addikt
egy bolond kettőt csinál
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8 üzenetére
Ezek a cégek bármire képesek, hogy még többet el tudjanak adni. CPU fronton is megtévesztő jelölést használ az amd, a sokkal gyengébb procikat ugyanolyan számozással látta el, mint az intel, ezért sokan azt hiszik, ugyanaz a számú = hasonló teljesítményű.
-
rocket
nagyúr
Szerintem ABU megakarta mutatni a partalansagat, de pont kifogott valamit aminek a realitasa (ha csak a ceg nem akarja porig alazni magat) zero.
(eloszor en is azt hittem igaz meg nehany napja amikor ATi talalgatos topicba szo volt rola, de jobban belegondolva ennek semmi ertelme, nagyobb kart okozna mint hasznot, azert itt nem arrol van szo, hogy egy versenykepes termeket atneveznek)
Nevben HD4670->HD4750, teljesitmenyben meg HD4670<-HD4750, es nem csak nehany % kulonbseg lenne, hanem kb. +120%-kal gyorsabb lenne az alacsonyabb szamozasu VGA.
Mar mikor egy nemet site megirta par napja akkor kellett volna cafolnia az AMD-nek, es nem megvarni amig Fuad is rajon, ez most vagy azt jelenti igaz, vagy megint gombfociznak munka helyett az ott dolgozok -
zuchy
őstag
Egyszerű raktárkészlet kisöprés szerintem ez. Meg ezek csak OEM kártyák lesznek...
-
Mr.Csizmás
titán
Kötve hiszem, hogy az AMD/ATI idáig süllyedne...szerintem valami más bütykölés van a Catalistben.
#7 nekem olyanom van! R9600XT-t vettem, de a driver X1050-t ír!!
-
cizoe
őstag
3850/3870 gyártása megszűnik? Legalább is ezek a jelek arra utalnak.
rocket: Tényleg elég mondvacsinált balhénak tűnik, hivatalos alap nélkül. A catalystba írhatnak tőleg 6870-es vgakat is, kutyát sem érdeklni. Viszont amint ilyen néven fogják árulni, arról kéne hírt adni. Ezért tényleg kicsit "iponos" szintű a hír.
Pedig nem azt mondtátok múltkor, hogy éppen azért késik néhány hír a ph-n, mert nem akartok hardverbulvárt?
-
rocket
nagyúr
Forditva hasznalod a lehetosegeket ABU, most kellett volna hivatalos forrasnal erdeklodni, es nem egy .inf file alapjan hirt irni, ha hazudnanak ugyis kiderulne, ha meg nem igaz akkor muszaj lesz cafolniuk mert ez eleg kemeny atveres lenne, az NV atnevezgetese (amitol mar kiakadt mindenki) eltorpulne mellette.
Nem gondolom ilyen szintu atverest barki megmerne tenni, ez igen nagy lavinat indihatna el, szerintem gbors itt megfejtette a rejtvenyt(egyebkent ha jol emlekszem valahol irtak, hogy a 8.10-es Catalyst .inf filejaban is benne voltak mar ezek a jelolesek, csak nem tunt fel senkinek)
-
marcias
őstag
Neeeeeeee.
-
TomBoy1986
veterán
Na a 4700-as jelölés vicces, mert még olyan 36x0 kártyát nem láttam, ami a közelébe érne grafikus teljesítményt tekintve egy 4670-nek, így meg azt a hatást kelti, hogy nála
-
v.tom
őstag
Jajj, már az AMD is kezdi? Mi értelme van ennek?
-
Quiksilver
aktív tag
Tudom h ez engem nem érint de erre miért van szükség?
Marketing fogás vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% Számla! GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Videokártya
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest