- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Egyébként nem rossz ez. Jegyzetelni, tanulni, kicsit netezni egyetemistáknak, tanároknak/előadóknak prezentációt tartani jó. Elsődleges gépnek viszont gyenge. Amíg a kaka driverek miatt egy filmet nem tudsz megnézni rendesen, addig nem lehet alternatíva. Talán az AMD-s cuccok jobbak lesznek. Egy olyat 120-ért vinnék is. -
nikilauda
senior tag
Igen, tudom, hogy van androidon is, de nekem az eredeti PC-n használhatóra van szükségem. Mert írtam rá egy kis pozíció menedzselőt és androidon,ipaden nem fut. Vagy én nem tudom megoldani.
Set-Comment™:nekem van egy Zyxel NSA310-em benne másfél terrabájt, így az adatok elférnek rajta. Ezért az asztali gépemben lévő 500 gigából csak nagyon keveset használok.
-
haypro
senior tag
Ár: 250.000+...
-
Paul119
addikt
Gyonyoru gep
-
legiaap
félisten
válasz
Set-Comment™ #11 üzenetére
Es ha tableteznél mi tartana vissza hogy ne a felhőben tárolj? Van memkari, külső vinyó. Ezek nem jók?
-
legiaap
félisten
válasz
Set-Comment™ #9 üzenetére
Pont ez az hogy én úgy gondolkodok, hogy nem akarok már gépet tartani mögötte. A jövő a tableteké.
-
legiaap
félisten
És 64 gigával kiszúrják az ember szemét, aminek több mint a felét a rendszer elvisz.
Grat hozzá! -
Ed3r_X_
nagyúr
Atom helyett mást láttam volna szívesen. De így se olyan rossz, legalább nem RT fut rajta.
-
vipnolf
aktív tag
érdekes hogy a jóárasított PRO gépeknek nem kell szappandizájntól szenvedniük ala samsung
ez tetszik ez a masina -
nikilauda
senior tag
Ez teljesen ugyanúgy használható lesz,mint egy asztali windows8?( Ez alatt azt értem, hogy a munkámhoz szükség van egy egyszerű windowsos programra(metatrader4))
-
AS
félisten
Nagyon jó hogy nem szutyok Rt van rajta. Igaz mondta is Samsung is hogy nagyon nagy mellé lövés az Rt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Intel processzorral és S-Pen tollal is felvértezett tízhüvelykes Windows 8 táblagéppel rukkolt elő a Samsung.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztrofotózás
- iPhone topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Jelszókezelők
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest