Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Ezt nem tudom felfogni, komolyan. Ott tartunk még mindig, hogy mobilon be tudok állítani profilképet, amit HA nincs e-mail cím a névjegyben szinkronizál is a szerverrel kb. 96x96-s indexképként. Amit aztán bámulhatok a csillió-millió pixeles monitoromon, meg többi eszközömön. Persze ahol van e-mail cím, ott no para, nincs kép. (csak mobilon)Telón meg ha egyszer tolok egy resetet, szépen állíthatok vissza minden képet, mert ott se faja a pixelekből kihámozni, h ki kicsoda (már ahol ugye ment képet).

UHD támogatás mi?
Szerintem valahol a kapcsolatok és üzeneteknél kellett volna kezdeni a boronálást, nem az angry birds-nél.

U.i.: Oh wait, ha facebook-kal összekapcsolom a kontaktlistám lesz kép...
Yippie ki yay! -
Polllen
félisten
A kontaktonal lehet mar kepet beallitani, amit aztan a tobbi platformon is latok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Pixel 7 pro 128/8
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Haladunk a korral.
Ezt nem tudom felfogni, komolyan. Ott tartunk még mindig, hogy mobilon be tudok állítani profilképet, amit HA nincs e-mail cím a névjegyben szinkronizál is a szerverrel kb. 96x96-s indexképként. Amit aztán bámulhatok a csillió-millió pixeles monitoromon, meg többi eszközömön. Persze ahol van e-mail cím, ott no para, nincs kép. (csak mobilon)