Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Erintokepernyonek megvan a maga letjogosultsaga olyan munkaknal, ahol varialhato UI kell, de egyszerre nem kattintgatnak sokat.
Pl. ipari folyamatok iranyito pultja, ugyfelhivok, penztargep megoldasok.Minden masra hatekonyabb+kevesbe faraszto az eger.
Az nem az MS hibája hogy szar technológiája van a monitorgyártónak.
Ettermi fogyatekosokat automatizaltam par evig, 12" kepernyoket meg el lehetett viselni, de aztan jottek a nagyobb felbontasu 15"-osok, amikre joval tobb gomb fert ki.
Innentol meg tobbet kellett a kart mozgatni -> sokkal farasztobb lett az egesz napos taperolas.Elkepzelni sem tudom, ki az a marha, aki 32" TVt akar taperolni. (ahogy a marketingesek sugalljak)
Darwin dijat erdemelne. -
Dr. Akula
félisten
Az a gyártó hibája, mobilon /tableten érdekes mód teljesen jól működik. Az nem az MS hibája hogy szar technológiája van a monitorgyártónak.
Sokszor jól jönne egy érintőképernyő munkához is, persze nem ész nélkül mindenre, hanem kiegészítőnek a billentyűzetes bevitel (és néha egér) mellé. Néha egyszerűbb lenne rábökni hogy na arra gondoltam ott.
#82 nyunyu:
A Logitech azért nem fejleszt mert nincs minek, nincs konkurrencia. Így is ők a legjobbak, minek feccöljenek pénzt ennek bizonygatásába?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest