Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Az "ezért" alatt mit értessz?"
A nyugtatási faktort."fullscreen programját bámulja...mellőzik a csilli-villi dizájnelemeket"
Tudom. Azért, hogy a munkára koncentráljanak. Nem azért, hogy megnyugtassa őket a csempék feliratainak monoton váltakozása. Értem én, hogy az ablakkeretek egyszerűségéről van szó, de akkor ezt ki kell mondani, nem padig a szutyok metro ui egyszerűségével érvelni ilyen esetben."volt "egy kevés" ilyen jellegű statisztika és kutatás amire támaszkodhattak"
A fent említett kép- és videó szerkesztők tipikusan középszürke körítést kaptak, pont ennek színsemlegessége miatt. Nagyjából semmi egyéb oka nincs. Ha nyugtató célzattal lenne, akkor világoszöldre csinálták volna. csak az bekavarna a színlátásba, mint bármi más szín. Világos meg azért nem lehet, hogy ne vonja el a figyelmet a lényegről, és nem vakítson. Ezt mennyiben is alkalmazták?
Új hozzászólás Aktív témák
- Már elérhető a Painkiller demója (PC)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- Eladó 57" Samsung Odyssey Neo G9 ívelt, 2 4K 7680 2160, 32:9 szélesvásznú, 1ms, 240Hz
- Sony 90mm f2.8 Macro
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest