- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huha81
tag
válasz
Jim Tonic #19 üzenetére
Szerintem sem a legidealisabb az open office. Tavaly koltoztem kulfoldre es itt lett szerencsem egyvizonylag kicsi, kb 20 fos kis open office-ba kerulni. No, hat nalunk 3-4 kulonboz nyelven megy a diskuralas szinte allandoan. A helyikenek nagyon nagy divat az, hogy ulnek a helyukon es kiabalnak az iroda egyik vegebol a masikba egymasnak. Ami a legjobb az egeszben, hogy a fonok nem csipi a fejhallgatot, igy a zenehallgatas is kilove. Megkerdezte egyszer, hogy mi a velemenyem a korulmenyekrol. Elmondtam neki... Azt is, hogy igy kb 20%-os hatekonysaggal tudok dolgozni. Azt mondta, hogy nem gond. Igy is tobbet teszek le az asztalra, mint a tobbiek. Puff neki, meg ez sem jott be
.
-
válasz
Jim Tonic #19 üzenetére
Ez akkor nyilvan izles dolga, nekem nincs vele bajom, es amikor beszel a csapat az iroda fejlesztesi igenyekrol, akkor sem szokott ez feljonni.
Amikor sok eve bekerultem, akkor sem zavart, es most sem. Otthon is tudok dolgozni, ahol nema csond van, meg bent is. Igazabol ugy beszippant a munka (meg a forumozgatas), hogy nem nagyon veszem eszre, hogy mi van korulottem.
A legnagyobb gond, hogy sokszor elfelejten enni.
Bar ez talan fugg a csapattol is, mer en most pl. jobban hallom a legkondit, mint a tobbieket. -
Divinity
őstag
válasz
Jim Tonic #19 üzenetére
+1
Tavaly költöztünk open air irodába és hát visszasírom az eddigit. Szépen csapatonként külön iroda volt és csak páran voltunk egybe. Most meg 4-5 csapat is egy légtérben van, ráadásul gyakran van, hogy olyan projekteken dolgozunk amik nagyon eltérnek egymástól.
Lehet, hogy most ez a "trendi" de nekem nem igazán jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS Magyar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest