Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bici

félisten

válasz Jim Tonic #17 üzenetére

Nalunk jol muxik az openoffice, vannak paran, akik nem szeretik, de a legtobbeknek semmi bajuk vele. Pedig nalunk aztan vannak nyafogos emberek, de a nyilt iroda ritkan kap tamadast. Leginkabb csak a lanyok reszerol, hogy hideg van, huzat van, csunyan nez a Gyula...
    Szerintem csak siman meg kell tanulni koncentralni az alapzaj mellett is, es akkor nincs gond.
    Lehet az eletben olyan eset, amikor sokkal komolyabb dolog fogja elterelni a figyelmedet, es akkor is kell majd tudni koncentralni.
    Annyit kell betartani, hogy nem kezdunk el fenngangon obegatni, hanem ha hosszas megbeszelni valonk van, akkor bemegyunk egy targyaloba, vagy felrevonulunk es csondben beszelunk.
    Pair programing kozben is lehet kisebb hangeron beszelni.
    Nalunk is van par nagyhangu ember, de mivel a kozosseg viselkedik, ok maguk is erzik, hogy mikor hangosak, es probalnak halkulni.

Nekem pl. ugy szoktak szolni, hogy figyeljek mar oda, meeting van. Ugy bele szoktam merulni a munkaba, azt sem tudom, mi van korulottem. Legalabb egy tuzriado kell, hogy kizokkenjek. :D

Új hozzászólás Aktív témák