- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wayneso
csendes tag
Elnézést Zenfone főisten császár, véletlenül rosszat linkeltem.Éppen a bölcseleteit bifláztam be hogy bármikor tudjak idézni belőlük és eközben vétettem a hibát. Amennyiben felnőhetek ama magasságra ahol ön honol , akkor remélem megszűnnek ezek a bagatel hibáim. Addig is kimérek magamra 30 korbács ütést , holnapra pedig már szervezem a nyilvános megkövezésemet.
Ajánlom magamat.
Legyen szíves törődjön bele : A lónak is négy lába van , mégis valakinek csak a f...a jut. Nekem most ön jutott.
-
wayneso
csendes tag
Akit érdekel és már tűkön ül [link] .
-
wayneso
csendes tag
Ha még aktuális akkor leírom. A CN verziós telefon dobozában benne van az eredeti garanciajegy és nem a netről kell letölteni. A kezelési amit mellékelnek az egy kihajtható kis papír ami a gyors beüzemelést írja le és szemlélteti ábrákkal, aminél természetesen az írás kizárólag csak a rizspusztítók nyelvén olvasható.
-
wayneso
csendes tag
válasz
FishSpine #5777 üzenetére
Ha csak a dobozt látod , akkor a doboz hátulján megnézheted. Ezt kell nézned
. Ezen a képen a TW a Taiwani verzió rövidítése, ha CN van ott akkor az a Kínai verzió, ha pedig WW látható ott akkor biztos lehetsz benne hogy azt kell neked. Fehér holló erre felé az US verzió , de ha olyat látsz akkor az is megfelel neked.
-
wayneso
csendes tag
Sziasztok
Gps problémája volt már valakinek? Próbáltam a gps test programot de a status üzenet : no fix az on helyett. Mit állíthattam el? Hogy bírhatom működésre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest