Új hozzászólás Aktív témák
-
Muffi
aktív tag
Szíasztok! Azt szeretném kérdezní hogy amíkor a dokkolohoz csatlakoztatom a gépet akkor ugye mutatja egy kís kék nyíl h a dokkoloból a gépbe töltí át az energíát! NA szóval durván egy hete míkor csatlakoztatom (ált. nem szoktam szétszední...majdnem míndíg dokkoloval használom) a géphez akkor nekem nem kezd el mászkální a kék csík csak ha kíkapcsolom aztán ujra be és akkor joesetben elkezdí áttöltení...de pl ma már ez sem használt..:S szeríntetek mí lehet a probléma? :S
Kerlek segitsetek!!!!!!!!
-
hf38
csendes tag
Sziasztok!
ASUS Sync-et használ valaki, nekem valamiért nem indul el, a PC látja sz eszközkezelőben, (W7 64 bit) de a program nem érzékeli a Prime-t???
előre is köszi
-
Muffi
aktív tag
Szíasztok!
Azt szeretném kérdezní hogy amíkor a dokkolohoz csatlakoztatom a gépet akkor ugye mutatja egy kís kék nyíl h a dokkoloból a gépbe töltí át az energíát! NA szóval durván egy hete míkor csatlakoztatom (ált. nem szoktam szétszední...majdnem míndíg dokkoloval használom) a géphez akkor nekem nem kezd el mászkální a kék csík csak ha kíkapcsolom aztán ujra be és akkor joesetben elkezdí áttöltení...de pl ma már ez sem használt..:S szeríntetek mí lehet a probléma? :S
Köszí előre ís a segítséget!!
-
Chrys_
addikt
Van olyan videoplayer ICS alá, amivel választható a hangsáv, és megjelenít feliratot is szükség esetén?
-
giorgio8888
csendes tag
Udv. Csatlakoznek a tulajokhoz
Bar meg friss vagyok a magam ket napjaval. Eddig szep, es jo, nem hagyott cserben, jatszik, porkol, hasit, de.. Valaki segitsen, mert egy dolog kiidegel..
Laptop helyett lett, van melle asztali minden masra, ez csak netezesre, es utazasra kell.
Hogy tudok youtube-ot hatterben futtatni? Marmint ugy, hogy fut a youtube pl. a chrome-on, fulet valtok, es szolna tovabb.. Van erre mar megoldas, vagy ne is almodjak ilyenrol?
Mert hiaba raktam ra Chrome, Firefox, vagy a gyarijat, egyikkel sem kepes erre. ICS van rajta, sot miota felraktam ra 11.1es vagy 2es flash, mar normal modban le sem jatsza a videokat youtubeon, csak mobil modban, es akkor is a youtube programra valt. Valami otlet, hogy mit baltaztam el? Ezeket leszamitva minden tokeletes.
Elore is koszonom a valaszokat.
Udv -
alba-regia
aktív tag
-
Buvana
aktív tag
válasz
alba-regia #390 üzenetére
Dícséretes! Le a kalappal ASUS előtt!
-
Gergi
senior tag
válasz
alba-regia #390 üzenetére
és az ára és szép lassan kúszik lefelé... már 165.000-ért meg lehet venni dokkolóval és 2 év Asus garival, de vajon az újabb példányok is szenvednek a Wifi és a GPS gyengeségtől?
-
moki1234
csendes tag
Sziasztok!
Egy kerdesem lenne a tulajokhoz ill. hozzaertokhoz, szerintetek lehetseges a prime-al full hd 3d-s tartalmat (mkv, m2ts, bd-iso, stb) lejatszani, es azt egy 3d-s tv-n full hd-ban megnezni?
Igazabol, egy olyan eszkozt keresek, ami letoltott full hd 3d-s tartalmakat hiba neluk lejatsza a tv-n.A valaszokat elorre is koszi
-
moki1234
csendes tag
Sziasztok!
Egy kerdesem lenne a tulajokhoz ill. hozzaertokhoz, szerintetek lehetseges a prime-al full hd 3d-s tartalmat (mkv, m2ts, bd-iso, stb) lejatszani, es azt egy 3d-s tv-n full hd-ban megnezni?
Igazabol, egy olyan eszkozt keresek, ami letoltott full hd 3d-s tartalmakat hiba neluk lejatsza a tv-n.A valaszokat elorre is koszi
-
i.balogh
csendes tag
Sziasztok,
nekem is van egy ilyen tabletem, én szeretem bár egy két idegesítő dolog van amit meg kell szokni. Legújabb problémám hogy nem tudok ad hoc hálozatra csatlakozni.
Annak ellenére hogy a 4.0.3 verzió már támogatja. Odáig eljutok hogy látja az ad hocot de csatlakozni nem tudok.Van valakinek ötlete hogyan oldjam meg?
Valakinek sikerült már ilyen hálozathoz csatlakoznia?Köszi a választ
-
Mukk
tag
válasz
alba-regia #385 üzenetére
ok, köszi!
ha mégis kéne ilyen eszköz, hogy keressem szted?
én asszem most nem teszek 150k HUF-os kitérőt
-
alba-regia
aktív tag
Késik a hang, ami pl. többsávos felvételnél nem feltétlenül optimális. De erről csak olvastam az Android esetében, gyakorlati tapasztalatom nincs. Illetve csak annyi, hogy nem nagyon lehet hozzá kapni eszközöket, amit ez indokolna.
A Prime-ot leginkább a dokkolója miatt (is) vettem, mivel elég sokat gépelek. Alapvetően Androidos vagyok, az iPad csak kitérő
-
Muffi
aktív tag
válasz
alba-regia #382 üzenetére
ááááá zsíír!
köszi!
-
Mukk
tag
válasz
alba-regia #379 üzenetére
Nem jó hír
Gyk: miért gáz a "látencia" ?
Az nekem kicsit erős, hogy ezért vegyek egy ipadet
Akkor miért nem csak az?
-
Muffi
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a gépezettel kapcsolatban...:$
Azt szeretném kérdezni, hogy ugye van előlapi kamera...és ha szeretnék chatelni valamilyen programon keresztül akkor az az előlapi kamera használható videónak chatelés közben? :$ Szóval mintha msn-enre felmennék és egy csatl. kamerát rádugnék...tudja helyettesíteni a gép első kamerája?Köszönöm előre is a választ!
-
o21
tag
Sziasztok!
A 377-re valaki? Mindenkinél sikeresen frissült, csak nálam sz@rakodik? Már csináltam egy factory resetet, is de ugyanaz.
Üdv -
alba-regia
aktív tag
A csatlakozó teljesen más, illetve nem is lenne értelme szerintem azt erőltetni, mivel van rajta mUSB és a dokkolóján USB is. Sajnos - ettől függetlenül - Androidos eszközökhöz szinte semmit nem lehet találni (MIDI és audio interface). Állítólag magas a látencia az Androidos eszközökön, ezért nem erőltetik ezt a témát.
Így erre a célra én is iPad-et használok (pontosabban most szerzem be hozzá a dolgokat).
-
Mukk
tag
Sziasztok!
Tudtok hozzá vmilyen sound dock-ot? Apple-re nagyon sok és franyesz termék van, de nem tudom, hogy ehhez hol kereshetnék. Gondolom a csatlakozó a dockoláshoz más mint az iPad-nál, de sehol sem találom, hogy miben...
Thx!
-
o21
tag
Hali!
Nálam lehúzza a frissítést, ellenőrzi, újraindul, majd az android figura feldobja a talpát.
"a frissítés sikertelen visszaállítom az eredeti állapotot" hibaüzenettel.
Valakinek Ötlet?
O21 -
hf38
csendes tag
válasz
alba-regia #374 üzenetére
már le is jött a frissítés
-
hf38
csendes tag
Sziasztok!
Új s állítólag sok újdonságot hozó frissítés várható a napokban:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=24142359#post2414235921.-es jelű firmware-t 30-tól lesz az USÁ-ban elérhető, s utána (az olaszok szerint mától) Európában...
-
tomkac
csendes tag
Sziasztok!Tudnátok estleg ajánlani foliát ? Egyáltalán érdemes feltenni rá?Nekem valahogy tulságosan is tükröződik a kijelző.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #369 üzenetére
A második nem Opera mobile, hanem Opera mini. Köszi az észrevételt.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia #368 üzenetére
kösz a részletes leírást, én csak az alap böngészőt, a chromeot, és az OnSkreent használtam
bocs az opera mobilet kétszer látom a hszben, az egyik félre írás, nem? -
alba-regia
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #367 üzenetére
Több böngészőt használok:
- ICS, ICS+: jó benne a "füles" megoldás, de a fülek közötti váltáskor leáll a folyamatban lévő flash,
- Opera mobile: eddig ez vált be a legjobban, de a lapok közötti váltás megoldását nem nagyon szeretem. Néha flash videóknál kifagy az előző oldalra való visszalépésnél. Beállítás esetén nem indulnak automatikusan a flashes tartalmak, csak érintésre. Ez is pozitívum.
- Chrome: ez a legbarátságosabb, asztali gépen is ezt használom. Így szinkronizálja a könyvjelzőket is. Sajnos nem támogatja a flasht, így csak félmegoldás.
- Delphin: nem sokat használtam, szerintem túl van bonyolítva.
- Opera mobile: fent van, de még nem használtam. Arra az esetre jó, ha mobilnetet osztanék meg, csökkenti az adatforgalmat a tömörítés révén. -
Dr.Anonymus
addikt
egyébként Ti milyen böngészőt használtok?
nekem az OnSkreen jött be legjobban, a chromenál jóval stabilabb, és ez az átméretezhető több ablakos megoldás tisztára asztali pc-s böngésző élményt hoz el az androidra
nekem nagyon tetszik
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myboyfriendisageek.airbrowser -
Dr.Anonymus
addikt
Kb. egy hónapja nyúzom a primeot, és az idáigi véleményem (továbbra is) színtisztián pozitív
Szerinte a legjobb tablet, sokat dob a mindennapokban egy ilyen eszköz.
Vannak negatív hsz-ek a fórumban, de én csak ajánlani tudom minden tableten gondolkozó embernek -
JOkE01
tag
válasz
TheGerike #363 üzenetére
Ez szerintem sem akaszthatna meg egy ssdt igaz kb egy eve az egyik laptopomban hasznaltam "olcsobb" kingston ssdt es az is masolas kozben "beallt", azt lecsereltem egy jobb oczre es gyonyoruen ment masolas kozben is. Azert kivancsi lennek a primeban levo ssd tipusara es parametereier. Remelem nem sikerult valami olcsobb tipust beleintegralnia az asusnak.
-
balinyo
tag
Csakhogy én is színesítsem a képet, az első Prime, amit kaptam, az ICS frissítés után használhatatlanná vált, folyamatos fagyás és reset, gariban cserélték 1 hét alatt, a szervizesek sem tudtak vele mit kezdeni.
A csere gép nagyon szépen és jól működött, elsősorban dokkolóval használtam vagy 2 hetet, majd csak a tablet részét tokban, és mikor közvetlenül a tabletbe csatlakoztattam a töltő kábelt, éreztem, hogy valami nem stimmel. Tölteni éppen töltött, de lötyögött, nehezen ment bele. Megnéztem közelről, a tableten lévő csatlakozó úgy nézne ki, hogy egy kicsi műanyag lemez, mindkét oldalán kb 15-15 tűvel ráragasztva, vagy valahogy rögzítve. Nekem a műanyag u alakban hiányzott, és természetesen a tűk így szabadon lógtak belőle, 1-2 már le is hajlott. Most ezt is visszaküldtem de még arra is jó esély van, hogy nem fogadják be garanciásra, mert fizikai sérülés, és így kapok majd szerintem egy 50e-es javítási ajánlatot... Simán lehet, hogy ez a csatlakozó az alaplapra van integrálva, és főelemet kell cserélni benne. Próbálhatom magyarázni, hogy nem én törtem le, csak rendeltetés szerűen használtam.
Kíváncsian, de nem túl boldogan várom a végét, mivel jól nem jöhetek ki belőle, és ráadásul nincs is gépem. Nekem is újra egy tanulság van, vadonat új termékbe nem szabad manapság beleugrani, hiába jó márka az Asus sok tekintetben, a mai rövidített termékfejlesztési ciklusok miatt mindent szarul hoznak ki, és később vagy tudják orvosolni, vagy nem...
-
TheGerike
tag
Nektek amikor másoltok valamit a Primera nem lassul be nagyon
Mert nekem minden másolás úgy történik, hogy másol, megy rendesen, és megakad gondolkodik (e közben szinte semmit nem lehet vele csinálni) és utána beindul megint. Szóval lassú ha másolok rá. Valakinek ugyanez a tapasztalat esetleg?
-
o21
tag
Hali!
Az arcfelismerős lockscreen elérhető valahogy a prime-ban?
titanium backuppal találtam arcfelismerő system progit, de titaniumból nem tudom elindítani, se a programok, se a beállításokban nem találom.
Valakinek ötlet?O21
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #354 üzenetére
Ott a pont!
-
JOkE01
tag
-
cimp
senior tag
Én is szétszedtem még egy hete, és egy szál vezetéket hozzáérintettem a gps antenna érintkezőköz. láss csodát egyből beugrott 8 hold. Szóval antenna gondok. Te miből csináltál antennát? olyan öntapadós réz szalagból mint ami a videón van? Ha igen akkor hol lehet olyat venni? Debrecenben nem találtam (vagy csak rossz helyen néztem).
-
JOkE01
tag
válasz
alba-regia #347 üzenetére
Igen, valós oka volt. A wifi szakadozott és lassú volt. Valamint a végére akartam járni, hogy mi az igazság a sokak által emlegetett konstrukciós hibával kapcsolatban.
-
JOkE01
tag
Szétkaptam a prime-ot, csináltam pár wifi tesztet. 30-50%-al nőtt a letölési sebesség. Úgy, hogy csak egy plusz "antennát" használtam, ahogy a youtube videon láttam. Ezen tényleg ledöbbentem. Ami a legjobb az egészben, hogy az érintkezők alá raktam pár apró "papír éket" így jobban nekifeszülnek a burkolatnak és a plusz antennával mért sebességkülönbség már csak 10-20%-ra esett vissza. Most a lakás leg"leárnyékoltabb" részében is 3-as a wifi térerő az eddigi 1-2 helyett és stabil a le feltöltés.
Nem mondom, hogy bárki is csinálja utánam de nekem bejött.
-
Qukac
tag
Tud olyat kezelni hogy a tabletben egy microsd a dokkban pedig egy sd egyszerre van vagy csak egyszerre egyféle lehet benne?
-
alba-regia
aktív tag
Eddig nálam is minden ok.
-
CsoTor
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #340 üzenetére
Nekem semmi gondom a géppel. Működik szépen a wifi és a gps is. A gps-t kocsiban is kipróbáltam minden gond nélkül ment.
A készüléket csak teljesen kikapcsolt állapotban lehet a számítógép usb portjáról tölteni a készülék áramfelvétele miatt. Tehát teljesen ki kell kapcsolni nem elég az alvó állapot. Ez benne is van az angol nyelvű leírásban ha jól emlékszem. Próbáld meg úgy tölteni. -
cimp
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #337 üzenetére
Szar ez akkor is ha az extreme-be vetted! És szerintem is kapja be az asus. Mi vagyunk azok akik megveszik a prémium kategóriás rohadt drága cuccait, mi fizetünk ki egy vagyont egy darab szarért. Mi vagyunk azok akiket igen is dédelgetni kellene mert hajlandóak vagyunk sokat fizetni és a hibákat megtalálni (az-az sok pénzért béta készüléket venni) egy olyan eszközön amit fél év múlva fele ennyiért fognak árulni!!!!
-
Dr.Anonymus
addikt
megértem amit írsz, nem is nagyon tudok mit modani, mert igazad van
minden terméknél van hibás széria sajnos..
ezt tényleg meg kell próbálni szervizelni
a gps gondra meg azért nem tudok írni semmit, mert nekem úgy ahogy működik, igaz autóban nem próbáltam..:Snekem úgy tűnt, hogy akik a full magyar billentyűzetes ( tehát magyar piacra szánt ) verziót vették pl. az extrem digitalban, azoknál nem sok gond jelentkezik...
csak úgy felmérés képpen ti hol vettétek a cuccot, és magyar billenytűzet volt hozzá? -
hf38
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus #334 üzenetére
Sziasztok!
Szerintem ez nem ASUS ellenesség ezek a tények,
vettünk nem kevés pénzért egy eszközt, aminek a specifikációjában szerepelt a GPS, mikor szembesültek ezzel a hibával a gyártónál egyszerűen kihúzták a specifikációból (képzeld el veszel egy kocsit x mFt.-ért azt látod hogy nem működik a légkondi, visszaviszed a márkakereskedőhöz, aki ekismeri a hibát és a szemed láttára kihúzza a felszereltségi listából a légkondit!!!!! azt se mondja, hog visszacseréli, hogy megjavítja, hogy valamilyen méltányosságból fizet különbözetet, csak egyszerűen kihúzza!!!!)tegnap mikor szembesültem a töltési gonddal rendeltem egy pót töltő szettet a shop-on keresztül ami raktáron van, rendeléskor azt az üzenetet kaptam 24 orán belül megkapom, most azt látom jó esetben kedden,
este bejelentettem a hibát az elektronikus ügyfélszolgálatnál, az a válasz jött vissza 4 órán belül reagálnak a panaszomra, most hívtak őket a bejelentésem feldolgozás alatt van ma remélhetőleg megkapom az e-mailt mit kell csinálnom (el fogja vinni a futár a szervzbe a cuccot)
ja és ránézek az XDA-ra már a második oldalon van az a topic ahol ezt a problémát írják, teljesen mindegy 14- v. 15 -ös firmware, a szerencsésebbeknek van dokkolójuk azon keresztül tudják tölteni a gépet, és nem kábel probléma van....
ja és decemberber, de a dokkolós gép inkább januárba került a piacra, azóta az ASUS bemutatott kb. 3 különböző tablet modellt, azt gondolom korrektebb lenne az energiákat a meglévő supportjára fordítani, nem havonta újabb típusokat bemutatni, mert ha így megy tovább az újakhoz nem lesz vásárlóközönség!!!!
A Prime előtt HTC Flyert használtam fél éven keresztül, (nem Tegra 3, nem ilyen felbontás, nem 10'-os képernyő, de ment stabilan, GPS, WIFI is volt , ja és amikor kellett tudtam tölteni is......
-
JOkE01
tag
válasz
Dr.Anonymus #332 üzenetére
Persze csak ha addig az asus nem törli a specifikációból, hogy tölthető az akksi, mert ha igen akkor ez a gép is bizony hibátlan...
(Bocsi de ez túl magas labda volt
)
-
hf38
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap este óta nem tudom tölteni a Prime-t, a töltő trafó jó, más eszközt USB-n tölt, de az az érdekes, ha PC-re dugom akkor látja a számítógép, de akkor sem töltődik az aksi, valakinek van ötlete???? -
Barnes
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #325 üzenetére
várni nem szeretnék még hónapokat, úgyhogy marad ez
ráadásul nekem a gps nem kell, arra ott a telefon... Remélem a wifivel nem lesznek problémáim. -
Barnes
aktív tag
Olyanokat írtok itt, eltántorítotok az Asustól, pedig más alternatíva nem nagyon van :S sőt leginkább semmi más nem veszi fel vele a versenyt a ma kapható termékek közül.
-
JOkE01
tag
válasz
Dr.Anonymus #318 üzenetére
Elszabaduló indulatok? Bennem? Én inkább úgy érzem beletörődtem és elfogadtam a hibáit, ezért írtam, hogy nincs mit tenni majd a következő transformer jobb lesz, felháborodott fórumtársnak írtam, hogy a tanulság, ne vegyen több asus táblát. Persze nem Ő az egyetlen aki "kicsit" ki van akadva, de nem akarok ezzel felesleges vitát indítani, valakinek minden működik rendessen van akinek nem (sajnos nekem sem).
Alternatívák most még nincsenek, pár hírt átolvastam viszont készülő tabletekről és nem egyben lesz IPS panel és tegra 3 remélhetőleg a specifikációknak megfelelően működően és nem követik az asus nem túl korrekt hozzáállását. Szóval ne félj lesz miből választani.
-
TheGerike
tag
válasz
Dr.Anonymus #318 üzenetére
Egyetértek.
Nekem is a másik alternatíva a alma volt. Csak hát ne soroljam a negatívumait, amiben a Prime odab@sz neki, ugyanannyi áron...bár lehet annál működne is mindenNekem amúgy nem azzal van a bajom, hogy nem működik a GPS, hanem a hozzáállással!
Ha már egyszer le van írva a specifikációkba, hogy van benne, akkor működjön is, és ne legyen már az, hogy egyszer csak az ASUS hivatalos oldaláról a specifikációkból eltűnik ez a funkció...ez az ami felháborít!Ja és amúgy Padfone
-
Dr.Anonymus
addikt
amielőtt még elszabadulnak az indulatok, az én prime-om esetében a beállításokból nem került ki a gps, .... de kültéren sose néztem, szóval nem tudom mennyire működik.
a mapsban elég jól belő engem beltéren is, de ezt nem tudom hogy a wifi alapján teszi-e?
mellesleg az a felkiálltás hogy: "soha többé asus táblagépet" biztos nagyon keménykedősen hangzik, de ha körbenézek a piacon nem sok alternatívát látok...
laggolos samsung "csodák" dokkoló nélkül?szóval szerintem jó a prime, akkor is ha nem a gps a legnagyobb erőssége
off: egyébként az almán kívül az asus az egyetlen aki komolyan veszi a táblagép piacot, engem az új padfone-os 5letük is lenyűgözött...
-
cimp
senior tag
válasz
TheGerike #316 üzenetére
Próbából körömmel alányúltam és felnyílt. Nem nehéz szétszedni. Ha nem lesz változás akkor lehet belenézek. Egyébként Bármi előfordulhat szoftveres téren is, mert nekem galaxy S-em van aminek majd egy évig szar volt a gps-e és ott is hardveres gondokról beszéltek, meg hogy nem lehet mit kezdeni vele, és egyszer-csak elkezdett jó lenni.
-
cimp
senior tag
A prime-ról írtam. valamit nem jól illesztett be.
Szóval: [link] -
TheGerike
tag
Nem működik amit linkeltél, de én meg most ezt találtam: Nyomkorászni kell a tetejét, ahol a wifi és gps antenna csatlakozik...
Képek erre. -
Barnes
aktív tag
Ekkora gép egyébként jó navinak?
Biztos jól látszik rajta minden, de nem zavarja a kilátást mondjuk autót vezetve? -
TheGerike
tag
Azért ez nem egészen így működik, hogy akkor én ebbe most beletörődöm, mert a nagy Asusszal majd nem tudok mit kezdeni.
A dobozra rá van írva, hogy GPS van benne, akkor nekem működjön benn a GPS és kész. Meg fogom reklamálni, vagy legalább egy olyan választ akarok, hogy dolgoznak a szoftveres javításán a dolognak, mert ez így a vásárlók teljes megtévesztése. -
JOkE01
tag
válasz
TheGerike #306 üzenetére
Teljesen megértelek és igazat adok, de úgy néz ki nincs mit tenni. Az asus nem igazán ismeri el, hogy egyes készülékek wifi és gps problémákkal küzdenek. Egy tanulság van: Soha többé asus táblagépet. És nem is lesz nehéz másikat választani...
Sajnálom mert vártam nagyon ezt a gépet és bíztam az asus-ba.
-
TheGerike
tag
De az milyen már??!?!? Most komolyan? Ilyet lehet csinálni? Hogy utólag kivesznek belőle funkciót?
Mert nekem pl működöt a GPS rendesen...
Komolyan mondom, ha ezt meglépik, akkor addig megyek, meg addig pedálozok még erre valakitől egy normális választ nem kapok! Vagy kérem vissza a vételárat, mert én nem erre a termékre fizettem ki azt a valag pénzt!
Eddig türelmes voltam, de most már kezdenek felcseszni! -
cimp
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #302 üzenetére
De attól még mi akkor fizettük ki az árát mikor benne volt!!
-
TheGerike
tag
Amúgy frissítettem .15-re és azóta a GPS kaputt...ezen kicsit felcsesztem az agyamat!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Facebook és Messenger
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Aspire A717 - i7-8750H I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I GTX1050 4GB I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest