Hirdetés
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qukac
tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Hát a konkrét élethelyzet az az hogy marha lassú néha a netem de pl 1 mobilarénás cikket már betöltött és el akarom olvasni.De ekközben van 1 másik weboldal amit meg akarok nyitni és a huawei tablet azzal boldogít engem hogy amint visszaváltok a betöltendő lapról a mobilarénás cikkre ő ott elfelejti hogy milyen weblapot akartam én megnyitni.Ezt akartam kérdezni hogy ugye ez nem játszódik le a Prime-nál.
-
Barnes
aktív tag
A mobil internetet hogyan oldjátok meg?
-
O_L_I
őstag
Más tapasztalta már, hogy TV-re kötve kilóg a kép sarka minden irányban?
-
Qukac
tag
A böngészõje képes 2 vagy több weboldal egyodejû letöltésére?Most van nálam egy huawei tablet ami sajnos ezt nem tudja miközben ezt pc-n nagyon megszoktam.
-
TheGerike
tag
Hmmm...én most frissítettem .15re. o.O ehhez changelog?!
-
TheGerike
tag
Nem tudom Nektek mi a tapasztalatotok a .14-es updattel, de részemről csak azt vettem észre, hogy jobban merül az akksi... Ti?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
én sajna még nem láttam rá módot..
valamikor kicsit utána olvasok, hátha,.. bár szerintem ez későbbi verziókkal meg fog oldódni magától is... addig is nálam is két böngésző megy
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
A Chrome ICS valóban nagyon jó és gyors. Ha tudná a flasht, nem is használnék másikat (bár tudom, hogy ez lassítja, de mégis szükséges számomra).
Nem lehet valahogy ráapplikálni a flasht?
-
cimp
senior tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Mint ahogy írtam is nekem kettőt frissített. 21.-i az utolsó.
Én az este feladtam a changelog keresést. Elcsesztem rá pár órát de nem találtam semmit. -
cimp
senior tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Rányomtál a frissítés keresésre?
-
cimp
senior tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Az új fw-hez a changelog-ot nem tudod hol lehet megtalálni?
-
cimp
senior tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Nekem úgy rémlik játsza a flases dolgokat (tegnap nézegettem. tölthető szabadon a marketről), viszont amiben jobb a gyári, hogy lehet vele asztali verziót kérni. A chrome-al meg nem.
-
Dr.Anonymus
addikt
egy valamiben korrigálnám magamat
a gyári webböngészőt igaz, hogy itt ott megveri az iPad, de ha letölti valaki rá a Chrome-ot, az viszont még az iPad böngészőjénél is sokkal gyorsabb, és nulla akadás, még 10 megnyitott tab felett isegyszerűen nem értem, hogy miért nem ez a gyári böngésző ICS-en??..

talán a flash plugin hiánya miatt?
egy biztos aki még nem szedte le a prime-jára a Chrome-ot az azonnal tegye meg, mert szintekkel jobb mint a gyári böngésző (és most az asztalival való szinkronizálás funkcióról még nem is beszéltem)
-
cimp
senior tag
Jött frissítés. Kettő is! 20120214, és egy 20120221.
-
O_L_I
őstag
Sziasztok,
Tapasztaltatok már olyat hogy hatalmas sebesség különbség van az internet elérés és a LAN-on belüli (NAS-ról) fájlmásolás között?
Speedtestben simán hozza a 30Mbitet ami a netem sávszélessége viszont ha elkezdek másolni valamit a NAS-ról akkor ennek a csak a töredékével tud másolni. -
TheGerike
tag
Egér + bill-t még nem láttam, de pl PS3-as kontrollert simán megeszi...azért az sem rossz!
És sok játékban, ami Tegra3-ra van optimalizálva, az már tudja kezelni. De szerintem idő kérdése csak, és működni fog
Más. Engem speciel idegesít, hogy nem tudok mindent letölteni a Marketből, mert nem vagyok amerikai. Ezért elnézést kérnék
Valakinek van valami ötlete, hogyan lehetne hozzáférni a teljes market tartalomhoz??! Appbrain? -
Barnes
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Nálam is az fog, amúgy is androidos a telefonom is úgyhogy arra teszem le a voksom

-
Dr.Anonymus
addikt
Qukac:
Sajnos nem tudok ilyesmiről, hallomásból sem ismerek ilyet, de félek hogy nem is létezik még ilyen, amíg alig van billentyűzetes usb-s tablet a piacon addig valszeg nem is hallunk majd ilyesmiről...

Barnes:
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy itthon van egy iPad is,
és mellette még egy Prime, így van összehasonlítási alapom.
Az iPad nem jobb, csak más...
Ha iPhone-od van, és szereted, akkor vegyél iPadet, mert azt is szeretni fogod
ha ellenben pl. elégedett androidos user vagy, akkor vegyél Primeot, tetszeni fog (tegra 3 alatt nem éri meg androidos tabletről beszélni, mert sajnos szaggatnak)Mindegyiknek meg van a maga előnye és hátránya
iPadre nagyon sok alkalmazás van, de jóval megkötöttebb, pl. nekem egy egyszerű zene mappát se volt könnyű iTunes-sal átmozgatnom rá..
a levelezőjét eléggé gagyinak tartom, és a zenelejátszó felületét is
Ugyanakkor pl. a hangszórója jobban szól mint a Prime-é, és még a hitetetlenül egyben van az egész cucc, még a primenál is jobb kicsivel összeszerelésben, pedig az tényleg az android tabletek legjobbja.a prime mellett szól, az usb, a jobb gmail kliens, a sokkal barátságosabb youtube felület (pl. a keresésnél az iPad egyszerűen nem ad ki beírás közben találati listát, ami nagyon mgnehezíti, egy nem pontosan ismert című szám kikeresését)
valaint ami engem meggyőzött, az a magyar billentyűzet, sokkal kényelmesebben lehet vele gépelni mint a kijelzőnami a böngészőt illeti az iPad nem sokkal gyorsabb(talán a flash hiánya miatt), főleg több tabes böngészés esetén jön ki komoly előnye az ipadnek a prime-al szemben, mivel máshogy áll hozzá a böngészéshez
ez alatt azt értem, hogy ha megnyitsz a háttérben 12 tab-et iPaddel, akkor se fog belasulni, mert igazból nem tölti be mindegyiket, csak annyit amennyivel még gyors marad a böngésző, a többit meg az adott tabra kattintásnál tölti be, míg a prime pedig megpróbálja betölteni az összes megnyitott lapot egyszerre ami lassít
de egyrészt kevesen nyitnak meg 12 lapot egyszerre, és másrészt engem a flash kárpótol ezértszóval szerintem mind2 jó a maga módján, egyéni szimpátia kérdése, hogy melyiket választod
nálam a prime nyert
-
alba-regia
aktív tag
Jól van rá optimalizálva az op.rendszer, illetve jó a marketing. Ezen kívül a használható táblagépek megjelenésekor az elsők között voltak. Nagy csinnadrattával jelentetik meg az új eszközöket, illetve a meghatározó piaci részesedés miatt megpróbálják mindenhova benyomni (oktatás, hivatalok, stb.). Így sokan csak az IPadet ismerik, mint lehetőséget. Pl. az amerikai filmekben is ha megfigyeled, 10 notebookból 9-en világít az alma, jól láthatóan. Nem véletlenül.
Aki tudatosan választ táblagépet, szerintem az ár-érték arányt is figyelembe veszi. Nekem a használhatósághoz pl. szükségem van a flashre, annak ellenére, hogy szükségtelenül rendszerigényes. Illetve nem szeretem, ha valaminek egyes funkcióit korlátozzák. Ettől függetlenül lehet jó választás, de kicsit túl van misztifikálva.
-
Barnes
aktív tag
Miert mondjak annyian, hogy az iPad a legjobb tablet? Miben jobb,mint mondjuk ez a cuccos? Mondjuk en android fan vagyok, de azert erdekelne mi a velemenyetek.
-
Qukac
tag
Kedves Transformer Prime tulajok!
Lenne egy kérdésem ami régóta foglalkoztat sajna erre se a tesztben se máshol nem kaptam választ.A játékok pl vmi fps szerű megy úgy is hogy bill + egy rákötött egér?
Ha elhangzott a kérdés bocsi nem voltam mazoista végigolvasni 270 hsz-t
-
Barnes
aktív tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Jól hangzik. Van vmi honlap, ahol látni ezeket? Vagy csak market?
Esetleg widgetek? -
Barnes
aktív tag
Vannak appok, amik csak tabletre vannak?
Ugyebár csak wifivel megoldott a netezés a készülékről. A telefonomról meg lehet osztani wifin keresztül a netet esetleg ha nincs wifis net a közelben viszont az nagyon meríti. Van valami másik megoldás?Előre is köszi!
-
hf38
csendes tag
Az ASUS shopban lehet kapni adapter, bár most éppen nincs készleten:
http://shop.asus.hu/shop/hu/hu-HU/Home/1-Termekek/1500-ASUS-kollekcio/1936-Eee-Pad-tartozekok/1937-Transformer-Prime-TF201-tartozekok/90-XB2UOKCA00110-ASUS-Eee-Pad-Transformer-Prime-TF201-micro-HDMI--VGA-adapterrel.aspxa tartót én is az amaozonról rendeltem.
üdv
hf38
-
balinyo
tag
Sziasztok!
Itthon lehet kapni hozzá tudomásotok szerint valahol ilyen típusú tokot?
Illetve microhdmi-vga adaptert?
-
Barnes
aktív tag
Hello!
Latom dokkolot keresel, nekem siman csak a tablet kellene. Ha vennek egyet dokkoloval, kellene belole a dokkolo? A problemam az hogy en szlovak cegre vennem nettos szamlara afa nelkul, viszont azt nem tudom hol tudnak csinalni nekem ilyen szamlat. Sajnos elegge rugalmatlanok mindenhol.
Udv!
-
Barnes
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Hmmm már csak az a kérdés hol kapható dokkoló nélkül 32gb-os kiszerelésben, ahol lehet külföldi cégre nettósan venni...
Nekem is Galaxy S2 van, ha hozza azt a színvonalat, akkor már megérte
A samsung tabját is nézegettem de ahogy hallom az akadozik, bár gondolom ez betudható a honeycombnak, mondjuk ha már újat veszek és 2 évig használni akarom legalább, akkor ez időtállóbnak tűnik sokkal. -
JOkE01
tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Nalam is tobbszor elofordult, hogy lefagyott az ora es csak az ujrainditas segitett.
-
alba-regia
aktív tag
Kb. 5 perc alatt megtörtént a frissítés. Arról viszont nem találok információt, hogy a V9.4.2.14 fw milyen javításokat tartalmaz. A külföldi oldalak csak az esetleges újraindulást írják.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
nem nagyon szoktam onnan nézni az időt, így sajnos nem tudok írni semmit ezzel kapcsolatban, de most majd figyelek rá, hogy rakoncátlankodik-e

-
alba-regia
aktív tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Ahogy privátban is írtam, az EDigitalnál volt kb. 1-1,5 hete külön dokkoló TF201-hez, 3x ezerért.
Most telepíti a fw-t. Van esetleg valami tapasztalatod, hogy miben lett stabilabb, mi változott?
Eddig egy hibát fedeztem fel. Néha az időt nem frissíti alul, de ha a rendszeridőt megpróbálom beállítani, ott megfelelő. Utána jó időpontot mutat. Valaki tapasztalt már ilyet?
-
hf38
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Szia, nekem külön kellene a meglévő 64GB-s Prime mellé. Decemberben az jelent meg mindenhol, hogy február-márciusban lesz magyar ékezetes külön dokkoló, de egyenlőre sehol nem látom.....
amúgy ma délelőtt jelent meg a 14.-es WW verziójú update a Prime-hoz, most telepítem.... -
Dr.Anonymus
addikt
hi,
ha nem tartasz nyitva 150 flash-es web oldalt egyidejűleg akkor nagyon gyors
eddig leggyorsabb androidos készülék amit láttam (megfordult a kezemben galaxyS2 és Sensation is)Én csak ajánlani tudom a készüléket, minden tekintetben nagyon jó.
ami a wifit illeti nálam néha eldobta magát, de ez kezdetben fordult csak elő, mostanában nem.
-
Dr.Anonymus
addikt
extrem digitalban azt árulják, már ha dokkoló + tabletet veszel
külön nem tudom kapható e
de egyébként az ügyfélszolgálatnál általában nincsenek képben, szóval érdemes besétálni a boltokba érdeklődni...
nekem az extrem digitalnál telefonon és emailben is megerősítették hogy csak angol billenytűzetes primeot kapni náluk, .. besétáltam és persze hogy magyar volt...
-
hf38
csendes tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Szia!
Hol láttad a magyar ékezetes dokkolót, az engem is érdekelne, de én még nem találtam rá, mindenhonnan azt a választ kaptam, hogy talán márciusban lesz!!
Köszi:
HF
-
alba-regia
aktív tag
Szia!
Lehet már hozzá kapni pár napja magyar billentyűzettel külön dokkolót. A GPS-t, amióta megvan, nem próbáltam. Az ASUS honlapján a leírásban már nem szerepel a tulajdonságok között.
A WIFI működik nálam stabilan. Általában 2-3 fal választ el a routertől. Távolabb még nem próbáltam, de nem hiszem, hogy gondja lenne.
Nálam nem akadozik, tablethez képest nagyon gyors! Egyedül a sok flasht tartalmazó oldalaknál gondolkozik egy keveset, de arra még az asztali gépek is hajlamosak.
Nem tudom, hogy milyen TAB-od van, nekem P1000 volt. Ahhoz képest (is) egy erőmű. Többnyire dokkolóval használom, így nálam az akkuidő is nagyon jó (16-18 óra wifivel).
-
Barnes
aktív tag
Hello!
Szemezgetek ezzel a tablettel, egyrészt nagyon tetszik, másrészt jókat olvastam róla.
Nem igazán van szükségem a dokkolóra, mert van 13,3"-mas laptopom, ezért a billentyűzet nélkülit venném. Ha mégis meggondolnám magam, lehet hozzá kapni utólag magyar billentyűzetes dokkolót?
A GPS-ről hallottam, hogy nem jó bár szerintem felesleges egy tabhoz a navigáció.
A Wifi mindenkinél jól működik? Milyen alkalmazásokat használtok a mindennapokban?
Mégegy valami: ez nem akadozik úgy mint pl a galaxy tab ugye?Bocsi a sok kérdésért

-
alba-regia
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Eddig csak saját képet állítottam be háttérképnek. Lehet méretezni.
-
Dr.Anonymus
addikt
bocsi egy kérdésem lenne hozzátok:
háttérképet honnan szoktatok letölteni hozzá?
tudom, hogy 1280x800 a kijelző felbontása, de az oldalra csúszás miatt ennél lényegesen nagyobb felbontású képek kellenének, a hagyományos hd wallpaper-ök se elég nagy felbontásúak -
cimp
senior tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Nekem először a root-olás után jelentkezett (tűnt fel)! Menü sáv ugrálás, Bal szélen függőleges vibrálás csíkozódás, és felül is néhány csík bevillant. Amikor nagyon jött ez a jelenség egér volt rádugva az usb-re. Az usb-s ötletbe lehet valami, mert szoktam filmet nézni rajta usb-ről és már az első ugrabugra is lehetett ettől.
-
Dr.Anonymus
addikt
igen, alul a menü sáv csinált ugrálást, meg a gallériában képek közti lapozásra bal oldalon be csikosodva vibrált
restartoltam, azóta újra nem jelentkezett...egyébknént egy pendriveot dugtam rá, és arról húztam át képeket, és utána jelentkezett a gond, persze lehet hogy semmi köze hozzá, de azért megkérdem, hogy te csináltál -e a hiba felmerülése előtt bármilyen usb műveletet, mert lehet hogy neked is az kavart be...
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
csak normálon használtam idáig, de így is sokáig húzza meg gyors is, szóval meg vagyok elégedve vele
-
o21
tag
Sziasztok!
Nálunk is jött egy "kicsike".
Hogyan tudok rátenni agy acer C112-es projectort? Van valami extra, amit ilyenkor csinálni kell, vagy elméletileg fel kellene ismernie?
Még csak ismerkedek, de eddig minden ok.
Üdv:
P -
CsoTor
csendes tag
Megérkezett nekem is a készülék. Semmiféle wifi problémát nem érzékeltem rajta eddig szerencsére. Kicsit féltem tőle a hírek miatt. Nagyon kényelmes használni a billentyűzetét is (ezt is azon gépeltem most), egyszóval nagyon örülök a tabletnek.
-
cimp
senior tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Ha eszembe jut akkor átállítom normálra.
MÁS!:
Nektek nem receg néha a kép? Fel le ugrik egyet, meg csíkosodik....
Mi a franc lehet ez? -
alba-regia
aktív tag
Jellemzően melyik üzemmódot használjátok (normál, kiegyensúlyozott, energiatakarékos)?
Akkumulátor üzemidőben és az alkalmazások sebességénél tapasztalható lényeges különbség?
-
CsoTor
csendes tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Sajnos én is csak reggel hallottam a rádióba a hirdetést. Ha hamarabb tudom megosztom itt a fórumon az biztos.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
köszi a választ,
nekem a sebesség egyenletes ha rajta van a wifin
remélem nem fogja magát ledobni a jövőben
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Nekem az első két-három napban volt gondom a wifivel. Tízpercenként mértem speedtesten sebességet. Teljesen kiszámíthatatlanul belassult. Mivel egyes hírekben a GPS mellett a wifit is áztatták, arra gyanakodtam, hogy egyértelműen a Prime a hibás. DE NEM. A ROUTEREM ADTA MEG MAGÁT pár év után. Lecseréltem egy másik, itthon porosodó használt vacakra, és azóta gond nélkül működik.
Néha még üldözési mániából rámérek speedtesten. Igaz, hogy nem használom nagyon messze a routertől a Prime-ot (általában 2-3 téglafal), de mindig stabilan hozza a szolgáltató által biztosított értéket. Talán még jobban, mint az asztali gépem.
Távolabb még nem próbáltam. Majd, ha kisüt a nap, kiülök vele a kertbe. Ott az SGSII is alig talál már térerőt, de mondjuk az akkor is szépen tölt, ha felcsatlakozik, és csak egy pont van a wifi jelből.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
első negatív tapasztalatom, hogy időnként leszáll a wifiről, és akkor újból vissza kell mennem manuálisan ki be kapcsolva a wifit
Igaz nem a legtérerősebb helyeken van ilyenkor.Te tapasztaltál hasonlót?

-
törölt tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Én is nyomkodon note. képernyőjét! 
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Ha sokat használom a Prime-ot, hajlamos vagyok a munkahelyi notebookom képernyőjét nyomkodni (kiválasztás, görgetés, stb.). A Prime-on a legtöbbször egyébként nekem a tapipad is le van tiltva.
Örülök, hogy eddig pozitív tapasztalataid vannak vele!
CsoTor:
Ha valóban ilyen árengedménnyel hozzá tudsz jutni, ne hagyd ki. Csak külső HDD-ket próbáltam eddig rádugni USB-n, mást nem. Azokat gond nélkül vitte. -
CsoTor
csendes tag
Én ma rendeltem meg az Extreme Digitalban mivel ma 10% engedmény van mindenre. Így már "csak" 175000 Ft volt. Ha az áfá-t visszaigénylem már csak 138000 Ft ami már elviselhető ár egy ilyen készülékért.
Nagyon kíváncsi leszek rá mit tud.
Nem tudja valaki pld. hogy usb-s hálókártyát lehet-e rá varázsolni (root után a megfelelő driverrel gondolom lehet) egyátalán létezik-e rá root ? -
Dr.Anonymus
addikt
még egy megjegyzés:
sokan mondják hogy drága a prime.. ami részben igaz is, de ha belegondolunk, hogy egy netbookot és egy csúcs kategóriás tabletet kapunk a pénzünkért, akkor már egyáltalán nem sok ez az ár -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
alapvetően minden +

apránként ismerkedek vele, ezért nem tudok nagyobb terjedelemben írni róla,
tényleg félelmetesen gyors
úgy látom a gyorsaságából csak akkor veszít a kütyü ha minden alkalmazást nyitva hagyok.
Fura egyébként hogy manuálisan a task switcherből kell kilőni ami nem kell, és nem zárja be magától a vissza gombra, de talán jobb is így..
egyetlen egy apró hibát találtam, az pedig a levél írásnál jött elő:
ha a címzett listába elkezdem beírni a címzett nevét és felugró választékból a le-fel nyilakkal jelölöm ki a címzetett, majd tab/vagy entert nyomok, akkor nem a kiválasztottat fogja beírni címzettnek hanem mindig a listában megjelenő legelsőt.
tehát ilyenkor ujjal rá kell bökni és úgy kiválasztani,
a billentyűzet nyil gombjai ilyen esetben nem működnek.
igaz ha másodszorra írja az ember a levelet akkor az ics gmail kliensse már a legutóbbi szerint rendezi a listát, így előre kerül az akinek leggyakrabban írok emailt, és így a probléma maga is elhanyagolható lesz, de azért látszik, hogy egész minimális hangolás még kell a billentyűzetnek
(pl. a böngészőben a tab bezáráshoz gyakran reflexből ctrl-F4-et nyomnék ha lenne F4..
)egyébként hogy ennyire nem tudok mit írni ez alapvetően azt jelenti, hogy minden úgy működik mint kellene, tökéletesen.. és ez a mai tech világban nagy szó..

-
alba-regia
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Kíváncsi vagyok a tapasztalataidra. Ha lesz időd, majd írj pár sort ide.
-
szirtesp
tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Hát nem könnyítetted meg a dilemmámat
, mondjuk én még egy kicsit várok a vásárlással (legaláb az MWC-ig). Assszem a legjobb megoldás az lesz, majd ha kibontatok egyet-egyet a edigitalban. Dehát ez még a jövő zenéje 
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
Köszi a segítséget, még kicsit el vagyok veszve, mert nem volt még két androidos eszközöm korábban

A "pezsgő arany" színűt vettem végül, bár a valóságban pont az néz ki ezüstnek...

Az amethyst gray kicsit lilás, azért nem azt választottam.
Szóval szirtesp kérdésére válaszolva: pezsgő és ezüst színűt..
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Gratulálok hozzá!
Nem igazán használok widgeteket, alkalmazásból is keveset telepítettem rá, mivel a gyárilag telepítetteket használom legtöbbet.
Jelenleg a Google accountom a Prime-on kívül két telefonon használom. Semmiféle gondot nem okoz, mivel a Marketben külön eszközökként szerepelnek. Így akár webről, számítógépről is kijelölheted, hogy mit és melyik eszközödre telepítesz. A szinkronizációt is be lehet állítani. Nekem a három eszközből kettő szinkronizálja a Picasát, a naptárt, Gmailt, névjegyzéket az összes.
A szín egyébként engem is érdekelne.
Szerk.:
A Marketben szerepel nálam a meglévő androidos eszközökön kívül a Galaxy Tab és a HTC Desire, melyeket már rég' nem használok. Hogyan lehet eltávolítani, esetleg nem tudja valaki? A beállításoknál csak a "hidden in menus" opció van, amitől nem tűnnek el. Egyelőre nem nagyon zavaró, de mondjuk pár év múlva, ha esetleg tovább bővül az Androidos repertoárom, a lista igencsak hosszú lesz

-
szirtesp
tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Pezsgőszínűt vagy ezüstöt vettél?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
egy apró kérdésem lenne is hozzád:
Neked nem okozott gondot, hogy ugyanazt az accountot használja pl. az androidos mobilod és a tablet?
Csak mert így hogy tudok kizárólagosan csak a tabletre vagy csak a mobilra telepíteni, mert szinkronizálva van a kettő, vagy tévedek?
Köszi a választ!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
Köszi a segítséget, ha Te nem mondod, hogy az extrem digitalban magyar kapható, akkor biztos hiszek az ügyintézőnek aki az ellenkezőjét állította, és most nem lenne itt a kezemben a prime

Most már arról írok, és nagyon kényelmes.
Hihetetlen, hogy ilyen kis billenytűzet milyen ergonómikus tud lenni...
A honeycombot én is csak addig használtam amíg az első nullára merítés ment, szóval kb. 2 óráig, utána felküldtem rá az ICS-t. Nem volt gondom a honeycombbal, de az ics nekem gyorsabbnak és ergonómikusabbnak tűnik.
A készülék teljesítménye félelmetes, és a flash telepítése se rontott rajta (igaz átkapcsoltam olyan módba a böngészőt, hogy csak külön kattintásra töltse be a flash tartalmakat).Nagyon sok funkciót még nem tudtam rajta kipróbálni, csak az alap dolgokat, de azok idáig meggyőzőek.
A sebesssége és stabilitása durván jó.
Majd kicsit utána olvasok, hogy mik a legjobb tablet alkalmazások, mert az alap widget kínálat kicsit szegényesnek tűnt (pl. HTC Sensation mellett
)
Ha van valami jó progi/widget tipped, azt előre is köszönettel fogadom.
Szerintem jó döntés volt megvenni, tényleg a tabletek/netbookok császára ez a cucc.
Remélem a későbbiekben sem fog negatív irányba változni a véleményem.
-
TheGerike
tag
Végre egy kis jó hír...

http://androidcommunity.com/asus-transformer-prime-update-rolling-out-fixes-reboot-issue-improves-wifi-20120208/ -
alba-regia
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Sok sikert hozzá. Kíváncsi lennék az első tapasztalataidra.
Nekem rögtön letöltötte az ICS-t, és fel is telepítette. Így a korábbi 3.2-vel nem sok tapasztalatom volt, de az ICS nagyon jól használható.
-
törölt tag
prime-ot nem lehet valahol 180k alatt kapni ? pl még 700$ral is olcsóbb, mint hazánkban :S
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
simán lehet, a telefonos ügyfélszolgálat amúgy sincs a helyzet magaslatán, köszi, akkor indulok is megnézem/megveszem
Köszi mégegyszer a segítséget
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
A TF101 valóban angol, de a Prime magyar. Náluk vettem. Mielőtt kifizettem, kibontották, megnéztem, hogy nehogy angol legyen. Nem lehet, hogy összekeverték a korábbi Transformerrel?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
alba-regia
üzenetére
Szia
Köszi a segítséget
Felhívtam az extrémet és ott mondták az angol kiosztást, külön rákérdeztem.
De lehet hogy rosszul tudták, majd bemegyek és megnézem.
Ezért bizonytalanodtam el..
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Szia!
Tudomásom szerint csak két szín van: a pezsgő és a szürke (tök mindegy, hogy hívják őket). A Magyarországon forgalmazott tf201-ek magyar billentyűzettel rendelkezik. Legalábbis Extreme Digitalnál, Notebookspecialistánál, stb. magyar kiosztással tudod megvenni. Az Edigital honlapján egyébként sok információ hibás, többek között a CPU sebessége is szerintem.
Ettől függetlenül, ha találsz valahol, dobj nekik egy e-mailt, ha a honlapon leírtak nem egyértelműek, mert ugyebár a QWERTY kiosztás valóban az angolra utal, de arra nem veszik a fáradtságot, hogy átírják az információkat.Extreme Digital és MobilX árai jobbak az általad küldöttnél.
Még valami: az ezüst színűre volt aki azt mondta, hogy lilásba forduló szürke inkább. Azt javaslom, hogy menj el egy olyan helyre, ahol kapható, és nézd meg mielőtt megrendelnéd. Nekem a pezsgő színű már az előzetes videók alapján jobban tetszett.
-
Dr.Anonymus
addikt
Sziasztok,
Bocs, tud nekem valaki segíteni?
Szeretnék beszerezni egy Prime-ot, de magyar billentyűzettel.
A legtöbb helyen pl. extrem digital / expansys angol nyelvűt árulnak.
egy helyet találtam csak ahol magyar nyelvű lenne, de ott meg jóval drágább..
http://notebookstore.hu/kereses/pag_egyszerukereses.aspx?SZURES=asus%20transformer%20primeSzerintetek hol éri meg beszerezni?
Ráadásul az ezüst szürke változat lenne jó, de itt is gondok vannak, ugyanis mindenütt a vilolet gray, és a champaign gold változat szerepel, de rákeresve google-n a champaign gold változatra az általam keresett ezüst változatot hozza elő.. most akkor mi a helyzet? nincs kép a google-n az arany színűről?
, vagy ez egy hülye elnevezés, és ez igazából a szürke?
Minden segítséget köszönök!

-
alba-regia
aktív tag
válasz
TheGerike
üzenetére
Feltelepítettem a Dolphint és az Operát. Az Operát valamiért nem szeretem, a Dolphin szintén nem a szívem csücske, bár az utóbbinál legalább megvannak a fülek. A gyári hasonlít leginkább a Chrome-ra. Így visszatértem ahhoz. Az alapértelmezett mobilnézet idegesítő, legalábbis megszokást igényel, hogy előzőleg a lenyíló menüből be kell állítani az asztali verziót. Remélem, hogy ezt javítani fogják, és alapértelmezettként választható majd ez a lehetőség is. Lehet, hogy érdemes lenne megkérdezni, hogy a TF101 tulajok milyen böngészőt használnak...
A wifivel azóta sincs gondom, illetve az ICS-sel is elégedett vagyok.
A "nagy titokra" még nem sikerült rájönnöm: miért 1 GHz-es az Extreme Digitalnál a Tegra 3 CPU

-
TheGerike
tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Hétvégén én is ezzel a progival tesztelgettem a lakásban mindenhol, felváltva a telómmal, laptopommal és ugyanazokat az eredményeket hozták...

Te milyen böngészőt használsz? Mert engem idegesít a gyár, hogy mobil nézetben tölti az oldalakat, és nem találtam opciót arra, hogy ezt kikapcsoljam.
A dolphin browsert nyüstölöm most, de azzal sem vagyok megelégedve 100%-osan
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is nyomkodon note. képernyőjét!