Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Socket AM5
- DUNE médialejátszók topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
JOkE01
tag
válasz
Dr.Anonymus #318 üzenetére
Elszabaduló indulatok? Bennem? Én inkább úgy érzem beletörődtem és elfogadtam a hibáit, ezért írtam, hogy nincs mit tenni majd a következő transformer jobb lesz, felháborodott fórumtársnak írtam, hogy a tanulság, ne vegyen több asus táblát. Persze nem Ő az egyetlen aki "kicsit" ki van akadva, de nem akarok ezzel felesleges vitát indítani, valakinek minden működik rendessen van akinek nem (sajnos nekem sem).
Alternatívák most még nincsenek, pár hírt átolvastam viszont készülő tabletekről és nem egyben lesz IPS panel és tegra 3 remélhetőleg a specifikációknak megfelelően működően és nem követik az asus nem túl korrekt hozzáállását. Szóval ne félj lesz miből választani.
-
TheGerike
tag
válasz
Dr.Anonymus #318 üzenetére
Egyetértek.
Nekem is a másik alternatíva a alma volt. Csak hát ne soroljam a negatívumait, amiben a Prime odab@sz neki, ugyanannyi áron...bár lehet annál működne is mindenNekem amúgy nem azzal van a bajom, hogy nem működik a GPS, hanem a hozzáállással!
Ha már egyszer le van írva a specifikációkba, hogy van benne, akkor működjön is, és ne legyen már az, hogy egyszer csak az ASUS hivatalos oldaláról a specifikációkból eltűnik ez a funkció...ez az ami felháborít!Ja és amúgy Padfone
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Predator Helios Neo 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 512GB magyar vbill gar
- 27% számlával! Lenovo L13 Yoga! Intel i5-10310U / 16GB DDR4 / 240GB Notebook!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő