Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Ha bekapcsolod kiderül, hogy mi is valójában. Akkor megnézheted a kijelzőt, pixelhibák, bevilágítás, karcok stb. Itt a fórumon írták, azt hiszem, hogy a kijelző lötyögött a keretben. A matricának ott kell lenni a készülék alján, ha nincs az baj, de talán ennyi pénzért ne várjon az ember garanciát.
Érdemes kipróbálni a hangszórót, a fénylesőket...A heteseknek is meg vannak az előnyei. Nekem még mindig kényelmetlen a kézben a tízes. Nagy. És egyre sanszosabb, hogy valaha is megszokom...
Ennek ellenére, nem bántam meg, hogy ezt a készüléket választottam, bár én az esetek 85 százalékában a billentyűzetet is használom. Nálam jól teljesített eddig.A nálam azt jelenti, az én igényeimet kiszolgálja, teljesítményben, megbízhatóságban és sebességben. Gyári rendszer. Fagyások, leállások ritkán, de itt is előfordulhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Androidos tablet topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 4GB FHD 120Hz
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő