Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Valamit visszahoztak, ez a lényeg. Nem tudták a többség torkán lenyomni a használhtatatlan sz*rt.
LOL, DOS-t, mi? Mindig csak a végletek. Ha már nem akarom a legújabb bétát feltolni, akkor egyből legyen DOS, nem? Ez a szánalmas. Nem mellesleg kíváncsi lennék a sok Ultimate-verziós azonnalfrissítős huszárra, hogy hánynak van meg legálisan az adott oprendszer - nekem speciel legális a Win7, meg az Office 2010, és nem vagyok diák.
Amúgy teljesen jól ellennék XP-n akár (a cégnél is az van), ha lenne alá új DirectX, meg lennének driverek a hardvereimhez - de nincsenek. Win7 felhasználói szemmel - ahogy én használom - nem túl sokban különbözik az XP-től, a régi programjaim zöme fut rajta, DX 11 adott (ennél újabb kiterjesztést a vga-m sem támogat, ergo számomra felesleges), meg vagyok elégedve a stabilitásával, SSD-n kellően gyors is - mi a fenének váltanék? E-penis-növelésről már régesrég leszoktam.
A témát részemről lezártam: itt amúgy is off, értelme pedig nem sok van ezen vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Béta iOS-t használók topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest