Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz savoo #780 üzenetére

Valamit visszahoztak, ez a lényeg. Nem tudták a többség torkán lenyomni a használhtatatlan sz*rt.
    LOL, DOS-t, mi? Mindig csak a végletek. Ha már nem akarom a legújabb bétát feltolni, akkor egyből legyen DOS, nem? Ez a szánalmas. Nem mellesleg kíváncsi lennék a sok Ultimate-verziós azonnalfrissítős huszárra, hogy hánynak van meg legálisan az adott oprendszer - nekem speciel legális a Win7, meg az Office 2010, és nem vagyok diák.
    Amúgy teljesen jól ellennék XP-n akár (a cégnél is az van), ha lenne alá új DirectX, meg lennének driverek a hardvereimhez - de nincsenek. Win7 felhasználói szemmel - ahogy én használom - nem túl sokban különbözik az XP-től, a régi programjaim zöme fut rajta, DX 11 adott (ennél újabb kiterjesztést a vga-m sem támogat, ergo számomra felesleges), meg vagyok elégedve a stabilitásával, SSD-n kellően gyors is - mi a fenének váltanék? E-penis-növelésről már régesrég leszoktam.
    A témát részemről lezártam: itt amúgy is off, értelme pedig nem sok van ezen vitatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák