Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Senki sem töröl ennél jobban
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
user23
csendes tag
@Patens, köszönöm a választ. 3 méteres a hdmi kábel, ez volt a leghosszabb a boltban, szerintem ez itt nekem most meg is felelne.
Lehet, hogy még leszek kérdéseim menet közben és szívesen jönnék vissza válaszért.
Jobban belemerülni majd csak vasárnap lesz időm, munka miatt.Tegnap este egy filmet néztem meg, és azt sem végig. Ill kb 1 órát tablet formában használtam, és a 100% töltési egység most, hogy újra bekapcsoltam 74%-on van ? Ez reális ?
Ha torenten letöltök valamit, és elviszem tablet formába, vagy menet közben viszem el, és a D://-re tölti le, akkor az nemegészséges ugye? Csak az egyértelműség végett kérdem.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 500GB SSD FHD IPS LTE
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Pixel 7 pro 128/8
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest