Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• madd dogg

senior tag

ASUS.....

Adatlapomon lévő alaplap: Megveszem, gyári hibás, nem ismeri fel a vinyókat. Gariba vissza, egy hónap múlva jön a cucc, állítólag javítva, utólag megnéztem a sn-t, cserélve lett. De beoltottak a válaszlapon, hogy bios frissítéssel javítva, kb én vagyok a tróger, hogy ez nem ment magamtól. (újra megjegyezném, cserélték a lapot... :D )

Aztán 3 hónap múlva egy leállítás után nem indult be másnap a gép. Vagyis beindult, de nem adott képet. Kizártam minden lehetőséget, az alaplap maradt. Visszaküldtem, egy hónap várakozás, és jön a lap vissza, hogy nem hibás. ekkor kifakadtam, hogy egy hónapig tartott összedugni egy tesztkonfigot? Természetesen nem működött mikor hazavittem. Újra beadtam, majd visszajött még egy hónap múlva a lap. Újra ugyan az a válasz, az alaplap nem hibás. Hazavittem hogy majd írok egy anyázós logout cikket, meg pár mailt asusnak. Kíváncsiságból összedugtam a gépet a lappal, működött. Közelebbről is megnéztem az alaplapot, és láss csodát.... ÚJ serial number. Tehát 2 hónapot állt az a szar mire kicserélték, de a hibát nem ismerték el. Azóta is megvan, ha még egyszer baja lesz, hangos kampány közepett fogom szétverni valamelyik illetékes fején.

Vettem egy laptopot. HP. Meghibásodott a ventije, pénteken beadtam szervizbe. Hétfőn érte mentem. No comment.

Új hozzászólás Aktív témák