Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zörbi

csendes tag

Nos leírtam már máshol is de ez az a fórum ahova igazán illik. Szóval az én történetem:

Vettem egy ASUS tunert egy htpc részeként. Mind az ASUS mind a Microsoft honlapján leelenőriztem hogy a tuner kompatibilis e a 64 bites windows 7-el. Állításuk szerint igen.
    A valóságban a tunerhez mellékelt Arcsoft TotalMedia nem komptaibilis, így a tuner nem volt használható. A Media center ugyan felismerte de a távirányító nem működött vele, így HTPC lévén még mindig nem volt jó. Az ASUS oldalán találtam egy patch-et ami a media centerben való távirányító hasznlatot hivatott megoldani. Nos ezzel már működött a távirányító a következő képpen: filmben előtekerés - teletext zöld gomb, menüben visszalépés - előretekés gombés így tovább. Mindezen felül ha egy időzített felvételt akartam beállítani akkor 1 db számjegyet csak egyszer vett be. Tehát nem lehetett megadni olyan időt hogy 12:21 csak ilyesmit: 12:34. Írtam az Arcsoftnak hogy szar a progijuk. Azt mondták tudják de van újabb ami jó csak a CD-n nekem régi volt, kérjem az ASUS-tól az újat.
    Írtam hát az ASUS supportnak.Másnapra a levelem eltűnt a rendszerükből. Írtam hát még egyszer hogy befejeztem velük, bár 5 éve csak ASUS-t vásárolok, ez volt az ucsó, Tudjanak róla. AZONNAL jött válasz hogy valami adatbázis hiba miatt biztos eltűnt az előző levelem, írjam már le még egyszer mi a gond. Hát leírtam. A válasz:Media center driver jó úgy ahogy van, én bajom hogy egy film néha 11:00 től 12:00 ig tart és abban 3db 1-es és 4db nullás is van. TotalMedia-t pedig az arcsofttól kérjem ha nekem nem működik (ők küldtek az ASUShoz). Ígyhát írtam egy utolsó levelet hogy most akkor nekem tele a pohár, lehet hogy nem a 40.000Ft-os csak a 11.000Ft-os tunerüket vettem meg de attól még elvárható hogy működjön.
    Még annyit tennék hozzá hogy a tuner infra aljzata gyártási hibás volt ezért úgy beleszorult az infra vevő hogy mikor ki akartam húzni teépte az egész hóbelebancot a nyákról. így végül megoldódott a problémám mert így már semennyire se működött. Továbbá az elmúlt 3 évben már cseréltem egy ASUS VGA-t és egy alaplapot, mindkettő kb 1,5 évet bírt de nem kínlódtam a garival hanem vettem újat.

Szóval most ott tartok hogy SOHATÖBBET ASUS, mi befejztük együtt. Pápá

Új hozzászólás Aktív témák