- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zörbi
csendes tag
Nos leírtam már máshol is de ez az a fórum ahova igazán illik. Szóval az én történetem:
Vettem egy ASUS tunert egy htpc részeként. Mind az ASUS mind a Microsoft honlapján leelenőriztem hogy a tuner kompatibilis e a 64 bites windows 7-el. Állításuk szerint igen.
A valóságban a tunerhez mellékelt Arcsoft TotalMedia nem komptaibilis, így a tuner nem volt használható. A Media center ugyan felismerte de a távirányító nem működött vele, így HTPC lévén még mindig nem volt jó. Az ASUS oldalán találtam egy patch-et ami a media centerben való távirányító hasznlatot hivatott megoldani. Nos ezzel már működött a távirányító a következő képpen: filmben előtekerés - teletext zöld gomb, menüben visszalépés - előretekés gombés így tovább. Mindezen felül ha egy időzített felvételt akartam beállítani akkor 1 db számjegyet csak egyszer vett be. Tehát nem lehetett megadni olyan időt hogy 12:21 csak ilyesmit: 12:34. Írtam az Arcsoftnak hogy szar a progijuk. Azt mondták tudják de van újabb ami jó csak a CD-n nekem régi volt, kérjem az ASUS-tól az újat.
Írtam hát az ASUS supportnak.Másnapra a levelem eltűnt a rendszerükből. Írtam hát még egyszer hogy befejeztem velük, bár 5 éve csak ASUS-t vásárolok, ez volt az ucsó, Tudjanak róla. AZONNAL jött válasz hogy valami adatbázis hiba miatt biztos eltűnt az előző levelem, írjam már le még egyszer mi a gond. Hát leírtam. A válasz:Media center driver jó úgy ahogy van, én bajom hogy egy film néha 11:00 től 12:00 ig tart és abban 3db 1-es és 4db nullás is van. TotalMedia-t pedig az arcsofttól kérjem ha nekem nem működik (ők küldtek az ASUShoz). Ígyhát írtam egy utolsó levelet hogy most akkor nekem tele a pohár, lehet hogy nem a 40.000Ft-os csak a 11.000Ft-os tunerüket vettem meg de attól még elvárható hogy működjön.
Még annyit tennék hozzá hogy a tuner infra aljzata gyártási hibás volt ezért úgy beleszorult az infra vevő hogy mikor ki akartam húzni teépte az egész hóbelebancot a nyákról. így végül megoldódott a problémám mert így már semennyire se működött. Továbbá az elmúlt 3 évben már cseréltem egy ASUS VGA-t és egy alaplapot, mindkettő kb 1,5 évet bírt de nem kínlódtam a garival hanem vettem újat.Szóval most ott tartok hogy SOHATÖBBET ASUS, mi befejztük együtt. Pápá
Új hozzászólás Aktív témák
lo Amíg működik, nincs sok probléma, de mi történik akkor amikor egy garanciális eszközük elromlik?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Darkflash twister DX360 v2.6 Aio vízhűtés
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest