- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
TN panelhez képest meglepően jó kontrasztja van. Ez jó.
Drága. Ez nem jó.De ami engem igazán kiakaszt, az az, hogy 200 dollárt
kér az NVIDIA a gyártótól a G-synch beépítéséért. Elmentek ezeknek otthonról???? Kb ennyiért már tőlük is egy középkategóriás kártyát lehet venni (750Ti), vagy kis híján egy 24-es IPS paneles monitort...értem én hogy kapitalizmus, de ezt valahol nagyon melléárazták (ne csodálkozzanak hogy az elmúlt egy évben finoman szólva sem lett piacvezető a technológia, pedig van benne potenciál)
Sokadszorra érzem úgy, hogy az agyonistenített NVIDIA marketing / business management részleget nagyon, de nagyon csúnyán ki kéne rúgni a p*csába. A mérnökeik tök jó dolgokat hoznak össze (a maxwell-t imádom, és ez is nagyon hasznos lenne), erre "bevezetik" egy ilyen agyahagyott ökör módon a piacra, habzsika módra. Nyomorult monitorgyártó meg oldja meg ahogy tudja (hogy kétszer annyiba kerül emiatt a kész termék)
Bocsánat a kirohanásért, de kiverte a biztosítékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest